evitschka píše:Šití technicky vzato je jako vždy dokonalé... nicméně celkově to na mě působí až kýčovitě. Ani mi to nesedí do Medvědičina portfolia barev, tvarů a nápadů vůbec. To teď nemyslím jako urážku, jenom říkám svůj názor, důležitý je hlavně mír a zajídat ho jahodama
medvedice píše:všem díky za komentáře![]()
evitschka mě dovedla k drobnému zamyšlení se.. on je to nezvyk tady číst,že se někomu něco nelíbí,ale jsem za to rádačlověk je rád, za milé, obdivné a rozzářené komentáře a mně třeba to povzbudí k další tvorbě,ale když mi někdo napíše,že se mu něco nezdá,tak mě to sice zarazí,zamrzí (to je logické,je to šito,tak jak chci a jak se mi to líbí), ale na druhou stranu mě to donutí zamyslet se a třeba se o kousek posunout jinam.. inu.. ted zas muj názor,že
myslím,že jahody zrovna patří mezi typicky medvědí záležitost a kýčovité mi nepřijdou, jahody jsou prostě červené a listy zelené a květy bílé, je to tak,no fakt
už jsem ale slyšela i názor,že příroda je jeden velký kýč,tak proč zas ne,že jo
já mám prostě hranici kýče někde jinde (a předpokládám,že nejsem sama, páč co člověk to názor)
Likra píše:medvedice píše:všem díky za komentáře![]()
evitschka mě dovedla k drobnému zamyšlení se.. on je to nezvyk tady číst,že se někomu něco nelíbí,ale jsem za to rádačlověk je rád, za milé, obdivné a rozzářené komentáře a mně třeba to povzbudí k další tvorbě,ale když mi někdo napíše,že se mu něco nezdá,tak mě to sice zarazí,zamrzí (to je logické,je to šito,tak jak chci a jak se mi to líbí), ale na druhou stranu mě to donutí zamyslet se a třeba se o kousek posunout jinam.. inu.. ted zas muj názor,že
myslím,že jahody zrovna patří mezi typicky medvědí záležitost a kýčovité mi nepřijdou, jahody jsou prostě červené a listy zelené a květy bílé, je to tak,no fakt
už jsem ale slyšela i názor,že příroda je jeden velký kýč,tak proč zas ne,že jo
já mám prostě hranici kýče někde jinde (a předpokládám,že nejsem sama, páč co člověk to názor)
Medvídku, plně s Tebou souhlasím, s podobným jsem se setkala, když jsem ukázala fotky západu slunce nad mořem - jak to postupovalo až do zmizení slunce pod obzor, kdy se teprve v tu chvíli fantasticky rozehrály barvy na hladině moře... (ani jsem nedýchala, když jsem pozorovala tu nádheru, a jenom cvakala fotoaparátem) - jednak obdivné aaaach, jednak - "...kýčovité fotky...". Naštěstí těch, co obdivovali nádhernou přírodní scenérii, byla valná většina, tak jako tady v Tvém případě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků