Jahodník

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

Jahodník

Příspěvekod medvedice » pon 18. črc 2011 11:35:37

obšitý buttonek od Jilinky a nějaké to šití navíc
Obrázek
Obrázek
Obrázek
medvedice
Borkyně měsíce ||||| ||

Úroveň: medvěd huňáč, mechem potažený a rosou slabě navlhlý

Re: Jahodník

Příspěvekod Klára » pon 18. črc 2011 12:09:52

moc krásný a vtipný
Klára
Borkyně měsíce |

Příspěvekod Skippka » pon 18. črc 2011 12:26:51

Výraz na poslední fotce mi připomíná: "A především si přeji světový mír :D A zajíme to jahodama :D" pěkná práce, začínám si opravdu připadat jak amatér šmodrchal :D
I pád na držku je pohyb vpřed...
Skippka
Moderátor

Úroveň: malý břídil

Příspěvekod Stepule » pon 18. črc 2011 12:36:35

Hele, tenhle butonek jsem zrovna včera měla v ruce a zase ho ukládám do krabice, protože tohle je bezkonkurenční další zpracování by byla jen trapná napodobenina!
Stepule
Borkyně měsíce ||

Příspěvekod barunka00 » pon 18. črc 2011 12:39:03

ach můj bože!! :o *applause* *jump*
barunka00
Stálý člen fóra

Příspěvekod setapouch » pon 18. črc 2011 13:33:44

Kouzelný kousek! On by stačil už ten butonek, ale takhle je to dokonalost!!! *jump* *jump* *jump*
Furt se něco děje...
http://www.vrbabinka.cz
setapouch
Borkyně měsíce |

Úroveň: pokročilý student, dobře míněné rady a kritiky se přijímají

Příspěvekod mave » pon 18. črc 2011 14:56:40

skvělý nápad a moc krásně zpracované *thup* *applause*
mave

Úroveň: začátečník, prosím o kritiku

Příspěvekod 66272 » pon 18. črc 2011 15:17:42

Úplně jsem dostala chuť na jahody *applause* *applause* *applause* *applause* *applause* *applause*
66272
Stálý člen fóra

Úroveň: Pokročilý (8 let neustálého zájmu)

Příspěvekod Elissa » pon 18. črc 2011 19:03:28

*applause* *applause* *applause* *applause*
Elissa
Stálý člen fóra

Úroveň: řekla bych že pokročilý, stále se učím a mám co dohánět

Příspěvekod kleopatra1 » pon 18. črc 2011 19:38:48

*thup* Úplně ,,k sežrání",velmi krásný kousek ! *applause* *applause*
kleopatra1

Příspěvekod Trdluša » pon 18. črc 2011 20:17:24

Já už ani nekomentuju *thup* *applause* *applause* *applause* *applause*
„Voda je mokrá, nebe modrý a ženský mají tajnosti...”
Trdluša
Stálý člen fóra

Úroveň: začátečník, prosím o kritiku, někdy totální břídil :-)

Příspěvekod Miss Tattooo » pon 18. črc 2011 20:25:18

*look* *cool*
Miss Tattooo
Borkyně měsíce |||

Úroveň: Lehce pokročilá přátelská osoba nesnášející nevyžádané rady :o)

Příspěvekod jilinka » pon 18. črc 2011 23:04:53

no, mě prostě trefí, že je to nádhera ani nemusím psát, ještě se z toho musím vzpamatovat
jilinka

Příspěvekod evitschka » úte 19. črc 2011 8:22:29

Šití technicky vzato je jako vždy dokonalé... nicméně celkově to na mě působí až kýčovitě. Ani mi to nesedí do Medvědičina portfolia barev, tvarů a nápadů vůbec. To teď nemyslím jako urážku, jenom říkám svůj názor, důležitý je hlavně mír a zajídat ho jahodama ;)
Don't say no, just say now.
http://czechbeadwork.blogspot.com/
evitschka
Borkyně měsíce |

Úroveň: Mírně pokročilá, ale pořád s něčím začínám...

Příspěvekod Ála » úte 19. črc 2011 9:23:00

mňam!
krásně letní!
Ála
Stálý člen fóra

Úroveň: Pokročilý, stále se učící a žasnoucí

Příspěvekod Sigel » úte 19. črc 2011 12:25:52

Povedený!
Pokud se budete na mínusy ve svém životě dívat přes vztyčený prostředníček, budou vypadat jako plusy.
Můj blog: http://sungardenkoralky.blogspot.com/
Pinterest: http://www.pinterest.com/sungardenmk/my-bead-creations/
Sigel
Borkyně měsíce ||||

Úroveň: Věčný student

Příspěvekod jilinka » úte 19. črc 2011 12:37:48

evitschka píše:Šití technicky vzato je jako vždy dokonalé... nicméně celkově to na mě působí až kýčovitě. Ani mi to nesedí do Medvědičina portfolia barev, tvarů a nápadů vůbec. To teď nemyslím jako urážku, jenom říkám svůj názor, důležitý je hlavně mír a zajídat ho jahodama ;)

to je zajímavý... mně to naopak přesně sedí do Medvědího repertoáru, kýčovité mi to nepřipadá, jen šťavnaté a skvěle letní
jilinka

Příspěvekod Hroška » úte 19. črc 2011 12:58:02

tak to nemá chybu :)
Hroška
Stálý člen fóra

Příspěvekod Ekyelka » úte 19. črc 2011 13:10:23

Taky si říkám, že tohle je přesně styl Medvědice :) A slintám i tak, kýč nekýč ;-)
Ekyelka
Borkyně měsíce (srpen 10)

Příspěvekod Jikane » úte 19. črc 2011 19:32:30

Je to vtipné, perfektně vypracované, jako živé. *applause*
Jikane

Příspěvekod Ijetka » stř 20. črc 2011 6:57:39

opravdu k sežrání! Krásný nápad a zpracování *applause*
Ijetka
Borkyně měsíce |

Úroveň: pokročilá, ale někdy úplně mimo :)

Příspěvekod Anavi » pát 22. črc 2011 7:07:59

Trdluša píše:Já už ani nekomentuju *thup* *applause* *applause* *applause* *applause*

*thup* *thup* *thup*
Anavi

Úroveň: začátečník, přijímám konstruktivní kritiku i pochválení

Příspěvekod medvedice » pát 22. črc 2011 9:42:24

všem díky za komentáře *jump*
evitschka mě dovedla k drobnému zamyšlení se.. on je to nezvyk tady číst,že se někomu něco nelíbí,ale jsem za to ráda :) člověk je rád, za milé, obdivné a rozzářené komentáře a mně třeba to povzbudí k další tvorbě,ale když mi někdo napíše,že se mu něco nezdá,tak mě to sice zarazí,zamrzí (to je logické,je to šito,tak jak chci a jak se mi to líbí), ale na druhou stranu mě to donutí zamyslet se a třeba se o kousek posunout jinam.. inu.. ted zas muj názor,že :) myslím,že jahody zrovna patří mezi typicky medvědí záležitost a kýčovité mi nepřijdou, jahody jsou prostě červené a listy zelené a květy bílé, je to tak,no fakt :D už jsem ale slyšela i názor,že příroda je jeden velký kýč,tak proč zas ne,že jo :mrgreen: já mám prostě hranici kýče někde jinde (a předpokládám,že nejsem sama, páč co člověk to názor) ;)
medvedice
Borkyně měsíce ||||| ||

Příspěvekod Péťa » pát 22. črc 2011 16:30:00

První co mě napadlo při pohledu na výtvor bylo dětské "Jééééé". Já si zas myslím, že je bezva, že jsi do díla zas dala nějaké vesele ulítlé barvy. Naposled si pamatuji barevně cizokrajnější spiral rope s moc pěknou vinutkou. Taky podle mě dovádíš umění dělat "křoví" okolo něčeho obšitého k dokonalosti. *applause* *thup*
Péťa

Úroveň: pokročilý začátečník, vítám konstruktivní kritiku

Příspěvekod Likra » pát 22. črc 2011 20:44:49

medvedice píše:všem díky za komentáře *jump*
evitschka mě dovedla k drobnému zamyšlení se.. on je to nezvyk tady číst,že se někomu něco nelíbí,ale jsem za to ráda :) člověk je rád, za milé, obdivné a rozzářené komentáře a mně třeba to povzbudí k další tvorbě,ale když mi někdo napíše,že se mu něco nezdá,tak mě to sice zarazí,zamrzí (to je logické,je to šito,tak jak chci a jak se mi to líbí), ale na druhou stranu mě to donutí zamyslet se a třeba se o kousek posunout jinam.. inu.. ted zas muj názor,že :) myslím,že jahody zrovna patří mezi typicky medvědí záležitost a kýčovité mi nepřijdou, jahody jsou prostě červené a listy zelené a květy bílé, je to tak,no fakt :D už jsem ale slyšela i názor,že příroda je jeden velký kýč,tak proč zas ne,že jo :mrgreen: já mám prostě hranici kýče někde jinde (a předpokládám,že nejsem sama, páč co člověk to názor) ;)

Medvídku, plně s Tebou souhlasím, s podobným jsem se setkala, když jsem ukázala fotky západu slunce nad mořem - jak to postupovalo až do zmizení slunce pod obzor, kdy se teprve v tu chvíli fantasticky rozehrály barvy na hladině moře... (ani jsem nedýchala, když jsem pozorovala tu nádheru, a jenom cvakala fotoaparátem) - jednak obdivné aaaach, jednak - "...kýčovité fotky...". Naštěstí těch, co obdivovali nádhernou přírodní scenérii, byla valná většina, tak jako tady v Tvém případě *thup*
Likra
Borkyně měsíce |

Úroveň: nenechám ruce v klidu

Příspěvekod evitschka » pát 22. črc 2011 20:54:50

Já jsem hlavně ráda, že tě to nemrzí nějak moc nebo že tě to neurazilo - protože to rozhodně nebyl záměr mého komentáře. Jak říkám - ušité je to perfektně. To, že se mi to zrovna nelíbí, je prostě můj názor a nemyslím, že by se ve fóru mělo jen áchat a óchat nebo mlčet. A už se těším na další tvé výtvory, páč jinak patřím k tvým obdivovatelům *wave*
Don't say no, just say now.
http://czechbeadwork.blogspot.com/
evitschka
Borkyně měsíce |

Úroveň: Mírně pokročilá, ale pořád s něčím začínám...

Příspěvekod jilinka » pát 22. črc 2011 21:39:14

Likra píše:
medvedice píše:všem díky za komentáře *jump*

Medvídku, plně s Tebou souhlasím, s podobným jsem se setkala, když jsem ukázala fotky západu slunce nad mořem - jak to postupovalo až do zmizení slunce pod obzor, kdy se teprve v tu chvíli fantasticky rozehrály barvy na hladině moře... (ani jsem nedýchala, když jsem pozorovala tu nádheru, a jenom cvakala fotoaparátem) - jednak obdivné aaaach, jednak - "...kýčovité fotky...". Naštěstí těch, co obdivovali nádhernou přírodní scenérii, byla valná většina, tak jako tady v Tvém případě *thup*

západ slunce nad nějakým pěkně barevným obzorem nebo i nad mořem, nad palmami apod. je pro mě vždycky nádhera, ale když to vyfotím, fotka je vždycky kýčovitá, to se prostě nedá zachytit fotkou... a u medvědích jahod mi připadá, že to asi bude podobně, ta červená barva ve skutečnosti určitě tak tvrdě nerazí
jilinka

Příspěvekod medvedice » pon 25. črc 2011 9:17:28

Péťo, já mám ráda syté jásavé barvy :mrgreen:
evitschko,simtě, nemám důvod se urážet, na to máme na světě spoustu jiných lidí ;) jsem ráda,žeš to napsala,opravdu, páč já sama jsem došla do stádia "internetový mlčoch" a když se mi něco nelíbí,tak už k tomu raděj nic nepíšu, protože pak obvykle následuje drtivý protiútok, kdy se spojí uražená osoba se svými řiťolezci a čék je pak za toho špatného,že si vubec dovolil něco napsat :? tak klidně směle do mě, každému se líbí něco jiného :)
Ivušo,máš pravdu, jak jsem psala jinde, foták nebere správně červenou, však to není žádný extraspešlsupa foťák a pak je ještě obvykle problém mezi foťákem a zemí, který se mi nedaří odstarnit i když se snažím :D
ta červená na jahůdkách je TOHO Opaque Pepper Red a TOHO Transparent-Frosted Siam Ruby (nebo bez siamu, už nevím,jak má čék doma obě..) tak si přizpůsobte dle své fantazie :))
a západy mám taky ráda, hraje to tolika barvami a fotka z toho udělá kyč jak bič :mrgreen: ale ještě raději mám východy slunce, ty bývají krásně jemné :)
medvedice
Borkyně měsíce ||||| ||

Zpět na Náhrdelníky