Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Strašně se mi líbí tento náramek a už dlouho se odhodlávám do něj pustit. Tak bych chtěla poprosit o radu. Na jaký materiál by bylo nejlepší jej navléci?? Moc děkuji http://media1.webgarden.cz/images/media ... 0_5841.JPG
Jo aha, ono jde o ten název, žejo... Je to tohle? Stačí Ti to anglicky? Když zadáš do googlu capricho bracelet tutorial, vyjede několik odkazů na videa apod, tak tam nejspíš bude i o materiálu, počítám, že včetně návlekového...
Už sem tam přidala odkaz na obrázek - asi sem to předtím udělala nějak špatně Ale ano, jde přesně o tenhle. Já jsem v korálkování spíše mírně pokročilá, tak se v těch návlekových materyálech moc nevyznám, tak sem si říkala, jestli tady nebude mít někdo s tímto náramkem už zkušenosti.... Ale moc děkuji, hned na to kuknu a pokusím se to přeložit
vacsinou to navliekaju na silon alebo fireline, tie tenke aby sa dali navliect do ihly, asi 0,12 az 0,16, lebo potom dobre pruzi naramok pri navliekani na ruku, a treba dllllllllhu nit aby si co najmenej nadstavovala