Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Lesní požár má velmi působivou barevnou kombinaci a skutečně žhne - jeden z nejlépe zapracovaných labradoritů, co jsme viděla A zlatě obšitý kvítek je velmi dekorativní .-)
Jeden krásnější než druhý a třetí... Ten švestkový je prostě dokonalý, koupila jsem si kvůli němu i časopis Forest fire je hodně neobvyklá kombinace, úžasná, ale labradorit prý nemá rád ve své blízkosti přítomnost jiných kamenů?
no já se dobrovolně přiznávám, že esoterické vlastnosti kamenů zrovna nejsou můj obor a ve své tvorbě je moc nezohledňuju, takže odborníci na kameny musí při pohledu na mou tvorbu lomit rukama Ale jinak díky moc
teda ty mě štveš jedna nádhera za druhou!!! a já na korálky teď hezkou dobu ani nešáhnu ten labradoritový na mě působí úplně magicky...a kvůli tomu švestkovému jsem si též objednala časopis ty jsi přirozený talent jen tak dál