DolceDeny píše:Já bydlím kousek od Budějovic - ve Lhenicích a v Budějovicích pracuji
. Možná se dopracuji i k tomu, že to zkusím na pouti nebo tak, ale zatím spíš zkoumám různý techniky a tak. Když s tím máš tak dobrou zkušenost, co je pro to třeba, když chci prodávat? musím mít ŽL? Nějaký povolení co se týká třeba stánku a tak? Vůbec nevím co všechno to obnáší DolceDeny píše:Nezkoušela, zatím prodávám spíš kamarádkám, tetkám a tak. Chytlo mě to zhruba před rokem a musím říct, že je to celkem "úchylka". Ale taková co mě hrozně baví. Možná se dopracuji i k tomu, že to zkusím na pouti nebo tak, ale zatím spíš zkoumám různý techniky a tak. Když s tím máš tak dobrou zkušenost, co je pro to třeba, když chci prodávat? musím mít ŽL? Nějaký povolení co se týká třeba stánku a tak? Vůbec nevím co všechno to obnáší
. Od září budu možná bez práce a tak budu mít víc času tu svojí hromadu probrat a můžem něco vymyslet
... Tak vydržte těch pár týdnu, co budu muset ležet s nožkama nahoře a v půlce září dáme kávu...

K.Any píše:Tak to jsem teda ouplně nadšená..
Jen s tím časem... Mám 5 týdnů do porodu, takže taky bych se přinejmenším tak na 7-8 týdnů nějak z toho neviděla.. Ale zase jako víte jak.. Kdo si počká ten se dočká.. A věřím, že si padneme do oka. Téééééda, jako doufám, že nejste některá nějaká "fiflena" a je s Vámi legrande grande, páč já nemám ráda uťáplý kačeny. Ty mě neberou. Ale tomu nevěřím, že jste takové, takhle mám ouplně hejno motýlů v břiše, když si představím ten korálkářský mejdan, to může fakt stát za to.![]()
![]()
![]()

To musela být velká zábava...
)... a neměla jsem už materiál na naušky... Tak šla k jinýmu stánku (byli tam s bižu asi 4 i se mnou), koupila si náhrdelník, kde byli podobný korálky a donesla mi ho, abych ho rozstřihla (byl na lanku) a udělala jí naušky... Bylo mi to tak líto, protože byl docela dobrej... Tak jsem jí ho opatrně "zničila", dala do pytlíčku zbytky, k tomu zapínání a vysvětlila jak na náramek, který jsem jí nedělala... Doufám, že se to autorka toho původního náhrdelníku nedozvěděla, protože mě by štrejchlo
... včera mi odebrali 24 vajíček, tak uvidím, kolik se jich dneska dělí.... Začala jsem třídit korálky, který bych ráda vyměnila, tak do našeho srazíku budu mít slušnou zásobičku
Snažím se polehávat a učím se šít Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků