Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Soutěž v tvorbě šperků na dané téma. Své soutěžní výrobky můžete vkládat do třetího týdne daného měsíce, poslední týden v měsíci se hlasuje a hodnotí. Vítěz získává privilegium vyhlásit téma na další kolo soutěže.
Takže Sigel za uchvacující Gaiu a Terík za okouzlující Slunce a Měsíc. U třetího hlasu jsem váhala mezi Majkou s krásně ježatým mořským náhrdelníkem a JaneSam s velmi sympatickou Karpo. Nakonec jsem dala šanci JaneSam. Dále mě ještě zaujaly náhrdelník pro Persefonu, Athénina sovička a noční brož. Přiznám se, že jsem velmi toužila se po dlouhé době tohoto tématu zúčastnit, byť s jednoduchostí, ale bohužel, mládě mi nedalo šanci.
Tak mé hlasy putují k Sigel - naprosto bezkonkurenčně luxusní!!! K jilince - skvěle vystižené, musela jsem se smát a k maryf protože mě ty náušnice okouzlily na první pohled Díla Teríka a Majky obdivuji, ale tentokrát mě neupoutaly barvy, tak dostali přednost jiní
Tentokrát jsem dala jen jeden hlas, protože Sigel vytvořila něco co ze všech krásných přihlášených šperků vybočuje, prostě pro mě Sigel... pauza... a ostatní .
Děkuju mockrát!! Mám velkou radost, doufám, že to není apríl Děkuju moc za hlasy, juch! Už se zamýšlím nad tématem, brzy tu bude! Veselé Velikonoce všem!