Tangled píše:Mojí asociací na Tyfónas je tyfus. Nikoli břišní, ale v přeneseném smyslu zakaleného vědomí, mám z Tebe všelijaké pocity![]()
Pěkné, jako vždy.
mnaaauu píše:Tangled píše:Mojí asociací na Tyfónas je tyfus. Nikoli břišní, ale v přeneseném smyslu zakaleného vědomí, mám z Tebe všelijaké pocity![]()
Pěkné, jako vždy.
Tyfónas je TAjfun![]()
![]()
NO doufám že ty pocity nejsou negativní )))))))))))))
Tangled píše:mnaaauu píše:Tangled píše:Mojí asociací na Tyfónas je tyfus. Nikoli břišní, ale v přeneseném smyslu zakaleného vědomí, mám z Tebe všelijaké pocity![]()
Pěkné, jako vždy.
Tyfónas je TAjfun![]()
![]()
NO doufám že ty pocity nejsou negativní )))))))))))))
Ne, dokonce ani nemám chutě Tě zabíjet, jsi prostě dobrá. Jen mám strach, aby se u mne jednou tahle závislost nerozvinula v takové míře
popopopo píše:Ano,ano, ano, krásaCellini nikdy nezklame
Evidentně jsi už zapomněla na svůj výrok, cituji: "šít celou cellinu na krk? brrrrrrrrrr nee nechci děkuju..."
![]()
AndreaM píše:Proto Celinku hackuji![]()
Parada
maryf píše:*thup*![]()
nadhera karamel so slahackou , ja neznasam nadpajanie nite u takychto veci.....zaposit ju tak aby drzala a nebolo ju vidno
mnaaauu píše:maryf píše:*thup*![]()
nadhera karamel so slahackou , ja neznasam nadpajanie nite u takychto veci.....zaposit ju tak aby drzala a nebolo ju vidno
Já napojuju nit snad u všeho co šiju ))))))))) NAšla jsem si svuj zpusob.... prostě svážu oba konce tesně u koralků, vážu na tři uzliky vedle sebe... tu nit natahnu vší silou, vetšinou se ten první uzlík utáhne a posune k tomu druhému zalakuju a šiju dal. TEn zauzlíkovaný cancourek se pak schová sám dovnitř... a mužu říct, že to drží![]()
mnaaauu píše:maryf píše:*thup*![]()
Já napojuju nit snad u všeho co šiju ))))))))) NAšla jsem si svuj zpusob.... prostě svážu oba konce tesně u koralků, vážu na tři uzliky vedle sebe... tu nit natahnu vší silou, vetšinou se ten první uzlík utáhne a posune k tomu druhému zalakuju a šiju dal. TEn zauzlíkovaný cancourek se pak schová sám dovnitř... a mužu říct, že to drží![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků