Hanina24 píše:Svrchní kalhotky máme taky Bambino Mio - koupili jsme rovnou celou sadu od narození po nočník... ukázala mi to známá a vše vysvětlila tak jsme se moc nerozmýšleli (kupovali jsme to asi měsíc a půl před narozením malého, takže jsme neměli ani dost času na rozmyšlenou) ale nelituju... na kalhotky si nestěžuju... samozřejmě že nám někdy protečou - zvlášť když malej dělá vylomeniny a posune se mu to zrovna v momentě když čůrá
na noc dáváme papírovky
bohužel, Davídek spí šíleným způsobem, hází sebou, otáčí se kolem dokola, takže jsme měli pořád všechno mokrý - pyžamka, povlečení... ale ty dáváme až asi poslední 4 měsíce - co se začal hodně vrtět
jinak dokud pěkně jenom leží tak je to v poho...
Musím se přiznat, že už si ani nepamatuju jak to bylo s plenama když se malej narodil - to se tak rychle zapomenepamatuju si, že jsem přebalovala před kojením, protože malej se vždycky při kojení hezky uklidnil a pak hned usínal, ale taky se nám párkrát stalo, že jsem přebalila, nakojila a vzápětí jsem musela přebalit znova
každé mimi to má jinak, to už se pak sehrajete jak to bude vyhovovat vám...
akorát těch kalhotek by mohlo v těch začátcích být víc - S i M, ono se to vždycky trochu umaže a i když to vypereš v ruce a usušíš tak to chvilku trvá... to je jediná nevýhoda...
Děkuji za poznatky. Já se papírovkám taky nebráním, třeba na noc. Netrvám na látce jako některé zapřísáhlé látkovací maminy. Co jsem koukala v té diskuzi o plínách, tak to dost žerou

S tím přebalováním před kojením...Taky jsem to viděla jako dobrou variantu kvůli tomu usínání (zklidnění) při kojení. Ale zas na druhou stranu - není to boj, když je mimi hladové?
Jj, taky jsem četla, že některé mamky ani mimčo pořádně nebalí, protože nadělí při kojení. A tak mají pod ním jen provizorní plínu a pak to vezmou pořádně a zabalí úplně.