více na: http://likrakoral.cz/?445,p201303_239-s__mechovy-achat-1
Sigel píše:Nádhera nevýslovná
jilinka píše:moc se mi líbí ten hlavní prvek
trochu mě tam ruší ty hnědé korálky nebo šutérky na závěsu. Bez nich (na první fotce) mi to připadá až nadpozemsky krásné, ale s nima mě to vrátilo zpátky na zem
Likra píše:jilinka píše:moc se mi líbí ten hlavní prvek
trochu mě tam ruší ty hnědé korálky nebo šutérky na závěsu. Bez nich (na první fotce) mi to připadá až nadpozemsky krásné, ale s nima mě to vrátilo zpátky na zem
Na fotce mne to také ruší. Bohužel jsem nedokázala ztlumit žlutou (tu vidím na monitoru já a Ty ji zřejmě vidíš jako hnědou) do mdle travertinové béžové či smetanové, jak je to ve skutečnosti, aniž bych "nezrušila" ostatní barvy. Pořád mám problém s dolaďováním fotek ke skutečnosti.
jilinka píše:Likra píše:jilinka píše:moc se mi líbí ten hlavní prvek
Na fotce mne to také ruší. Bohužel jsem nedokázala ztlumit žlutou (tu vidím na monitoru já a Ty ji zřejmě vidíš jako hnědou) do mdle travertinové béžové či smetanové, jak je to ve skutečnosti, aniž bych "nezrušila" ostatní barvy. Pořád mám problém s dolaďováním fotek ke skutečnosti.
vtom případě jo, já mám trochu přepálenej monitor, abych viděla některé šmouhy, které jinak nevidím, tak to vidím fakt hnědožluté, béžová by mohla být![]()
setapouch píše:Právě jsem se divila, co se ti tam nelíbí a zkoumala jsem, kde vidíš nějakou rušivou barvu! já to vidím ideálně a nádherně sladěné do detailu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků