v podstatě to spočívá v tom že jsou rozstrkané krabičky po světě a vy je prostě podle nějakých indicíích hledáte

Doufám že někdo poradí protože se o to začínám zajímat a co si prostě nenapíšu to do hodiny nevím

lenika píše:joj, tvůj přísvěk jsem četla ještě bez reakcí, už jsem chtěla psát geocaching a pak mě zarazilo "sbírání krabiček" - však ty se nechávají na místě, tak to asi terezka myslí něco jinýho
Naja píše:Uz dlouho jsem si rikala, ze se zeptam jestli tu jsou jeste dalsi kacerkyMam radost, ze je nas vic
Btw: Davate do kesek svoje vytvory??? Ja tvorim raw stehem skoro logo geocachingu. Jo a existuje i koralkova keska
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=36439d2e-72b6-41b4-9c99-d59954616184 nema s tim nektera z vas neco spolecneho?
tajemny-poutnik píše:Naja píše:Uz dlouho jsem si rikala, ze se zeptam jestli tu jsou jeste dalsi kacerkyMam radost, ze je nas vic
Btw: Davate do kesek svoje vytvory??? Ja tvorim raw stehem skoro logo geocachingu. Jo a existuje i koralkova keska
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=36439d2e-72b6-41b4-9c99-d59954616184 nema s tim nektera z vas neco spolecneho?
já určitě ne teprve plánujem založit kešku ale asi na karvinsku tam jich moc není a přece jen tam jezdím často
tajemny-poutnik píše:ono zába vá to je hlavně když se sejde na jednom místě víc kačerů a každej čeká až si to ti ostatní odlovní, nebo kaška ukrytá na frekventovaném místě je taky vtipná člověk musí dávat pozor aby byl nenápadný a pak si při tom připadá jako nějakej mafián, nebo zábavný je chodit pořád do kolečka hledat a hledat a při tom na to celou dobu koukáte a prostě to člověku nedojde
tajemny-poutnik píše:no nám se stalo že v Brně v Lužáneckým parku se objevila nová keške tak jsme vyrazili kousek od ní jsme pozorovali už dva podivný lidi jak koukáj na GPS nebo mobil a zajímavě bloudí tak nám došlo že to jsou kačeři a že ji šli taky odlovit pak kousek od kešky na lavičce seděli další dva a zapisovali se už na web přes mobil no my jsme to vzdali a řekli si že v takovým provozu to nejde.
jinak dobra keška je u vaňkovky na parkovišti místo je střeženo kamerou, hned vedle kancl s prosklenou zdí jako vytrýna, kde pořád někdo sedí i o víkendu, je to vedle cesty naproti zvonařka a pak se snažte být nenápadnítu jsme taky vzdali jelikož ve dne je to dost nemyslitelné ji odlovit a být nenápadný tam jsem si fakt připadala jak mafián
Ledni-medvidek píše:lehce opraším téma
tak jsem do toho spadla už i já!korálky a kešky
![]()
napadlo me, co udelat event? přišel by někdo?
a pokud jo, jsou nejaka pravdila pro jeho vytvoření?![]()
a challange si muzu udelat taky podle sebe nebo jsou pravidla? kuju za odpoved
Ledni-medvidek píše:lehce opraším téma
tak jsem do toho spadla už i já!korálky a kešky
![]()
napadlo me, co udelat event? přišel by někdo?
a pokud jo, jsou nejaka pravdila pro jeho vytvoření?![]()
a challange si muzu udelat taky podle sebe nebo jsou pravidla? kuju za odpoved
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník