gianelle píše:Morgainne, na tuto funkci už se ptali někteří uživatelé dříve, v současné době na to neexistuje žádná samostatná funkce na jedno kliknutí, ale dá se toho dosáhnout tak, že přes pokročilé vyhledávání necháš vyhledat všechna témata založená danou osobou v dané sekci fóra. Trochu krkolomné, ale celkem funkční.
Na stránce
http://www.beadforum.cz/search.php
vyplníš následující:
"Vyhledat autora" zadáš nick své oběti
"Prohledat fóra" označíš "Galerie -Tvoje výtvory" nebo nějaké konkrétní subfórum, kdybys hledala jenom náušnice
"Prohledávat subfóra" ano
"Hledat uvnitř" Pouze první příspěvek tématu
zbytek můžeš nechat tak jak je.
Twiggina píše:Ahoj Gi,
teď jsem si všimla jedné drobnosti. Je právě 01.12 a u příspěvku to háže o hodinu vís (letní čas).
Svět na tom nestojí, to jen pro tvé info.T.
kid píše:Snad teď už píšu do správného tématu...omlouvám se, ale přečtení pravidel opravdu zabírá dost času, a tak tento můj příspěvek je už v tématu o pravidlech a příspěvcích....
Dobrý den, po přečtení pravidel vidím, že nejsem schopna je dodržet, ... nevím totiž kde mohu založit téma názorů a recenzí.. konkrétně mi jde o japonský rokaj Matsuno.. pokud toto téma existuje nemam tušení jak ho tady najít.. všímám si častých (řekla bych možná až zbytečných) napomenutí (takhle nenapomínám ani děti v práci a to je teprve zvěř) o tom, že si dotazovaný má progooglovat celý internet vč. tohoto fóra tam a zpátky a nevkládat zbytečné dotazy... těmto napomenutím upřímně nerozumím, až se bojím, že nacokoli se tu zeptám, dřív než odpověď mi přijde výtka, která mě odsud jen opět odradí... tak se tedy jen slušně ptám, jestli někde toto téma tady na fóru je...
Děkuji moc...
soffka píše:Děvčata, potřebuju poradit. Zapomněla jsem heslo, mám vygenerované nové, ale nemůžu najít, kde si tady zavedu nové heslo a tím změním to vygenerované. Děkuju za pomoc Jarka
Zpět na Návod, pravidla a organizační věci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků