Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Soutěž v tvorbě šperků na dané téma. Své soutěžní výrobky můžete vkládat do třetího týdne daného měsíce, poslední týden v měsíci se hlasuje a hodnotí. Vítěz získává privilegium vyhlásit téma na další kolo soutěže.
Za mě rozhodně tajemny-poutnik, ideální dílko pro malé parádnice! Čutňáky sice miluju - mám doma pěkné plyšové, ale přijde mi, že téma rozhodně lépe vystihují právě Kytti koťata
A což tak nechat na prosinec dvě témata na výběr, od obou vítězek, jako zvláštní vánoční prémii? A aby pak zase nebyly dvě vítězky, dát možnost soutěžit i hlasovat v obou tématech, ale vyhrála by ta, která by měla celkově nejvíc hlasů. Takže účast v obou tématech by dávala naději na vyšší součet bodů...co vy na to?
Souhlasím. Nebudem prodlužovat hlasování, ať můžem začít hned znovu soutěžit a tímto gratuluji oběma borkyním k zaslouženě získanému titulu a prosím o témata na prosinec
je pravda že tahle část pravidel se jaksi ... zazdívá, zvlášť když se trochu zpozdí hlasování. Moc to nesleduju, nechávám na vyhlašovateli tématu, aby vhodně nastavil trvání ankety tak, aby doběhla do konce hlasovacího měsíce, no a tady jsem to vyloženě přehlídla a nechala jsem se unést tou "plichtou" V tom případě necháme doběhnout anketu a onen postup aplikujeme v případě, že zítra ráno bude situace opět vyrovnaná
no, to jo, ale zase, aby bylo dost času hlasovat, když třeba zadavatel nestíhá z nějakého důvodu vložit anketu "v termínu". Za sebe jsem ráda že je soutěž taková hodně "bezúdržbová" a nevyžaduje zásahy zvenčí, příště ale musíme dávat bacha na dobu hlasování než vyhlásíme vítěze. BTW: tak těsné hlasování tady stejně myslím ještě nebylo