jaspinn píše:V Ostravě byl zrušen obchod Qítko na Slezské, a v Porubě na Hlavní třídě jsem měla minulý týden šok - nedávno otevřený obchůdek zel prázdnotou, že prý se změnil majitel, zboží 3 krabice převážně rokajlu, drahý, ale prý mají podtupně obnovovat sortiment - z Jablonce.
Tak nevím, ale v Ostravě to jde hodně dolů![]()
jaspinn píše:Tak jsem se v rámci pracovní cesty dostala do Valmezu do Hobby Jana - musím přiznat, že tak bohatě zásobený obchůdek s korálky jsem ještě neviděla
Před 3 lety jsem jezdila do Valmezu do Rooyi - zásobování vázlo. Ostravská pobočka byla naprosto zoufalá, ale tohle - to byl pro mně balzám na duši korálkářky![]()
Bohužel jsem s tak dokonalým zásobováním nepočítala, takže moje hotovost byla velmi skromná a karty neberou. Ale už mám domluveno s manžou, že na moje narozeniny chci jenom jedno - nájezd na tuhle prodejnu![]()
![]()
renda píše:Hurá, jedem na dovču k Valmezu, neměli by jste adresu Hobby Jana? Já si vyfňukám zadání do navigace, tak snad zbydou peníze i na vstupný do hradů a na výlety. Jinak jsem 15 km od Prahy.
renda píše:děkuju
gianelle píše:Šumperk
Rozmanitosti - prodejna dárkového zboží a výtvarných potřeb
Web ve výstavbě: http://rozmanitosti.eu/
Gen. Svobody 2
Šumperk, 787 01
navigace pro místní: na Točáku, v průchodu naproti Schillerovi
Otvírací doba:
Po - Pá 9:00 - 17:30
So 9:00 - 12:00
Prodejna má dvě patra, v přízemí mají svíčky, přírodní kosmetiku atd, v patře jsou sušené květiny, aranžerské potřeby, bytové doplňky, "umělecké potřeby" a u pokladny korálky. Celkem solidní výběr a rozumné ceny.
Krámek (Kozí krámek, u Kozy ...) - výtvarné potřeby a dárkové zboží
Starobranská 2
Šumperk, 787 01
navigace pro místní: kousek pod radnicí
Otvírací doba:
Po - Pá 10:00 - 18:00
So 9:00 - 12:00
Rozlehlá prodejna výtvarných potřeb a dárkového zboží - ať si vzpomenete na jakoukoliv techniku, určitě k tomu budou něco mít. Mají i solidní výběr korálků i komponentů, ale za poměrně vysoké ceny.
Pokud u pultu potkáte starší, krátkovlasou paní, buďte tvrdípaní je velice iniciativní a bude se snažit prodat za každou cenu, ale pokud budete chodit častěji a občas se pochlubíte s výrobky, bude vás pravidelně informovat o novém zboží a na požádání se vám pokusí sehnat co jenom půjde.
Jo, nelekněte se jejího psa - zřejmě středoasijský pastevecký, většinou sice chrní pod pultem a zákazníků si nevšímá, jinak je velice přátelský (nebo spíš strašnej flegmatik), ale věci neznalého člověka by takovéto tele mohlo celkem vyděsit
martinadk píše:holky mám v hradci králové hodinu čas při přestupu . dá se stihnout některý obchůdek? koukala jsem , že ta galantérka na čelakovského by šla a při použítí taxíku rooya nebo české korálky taky. ale jen jeden ze všecha bude to fofr
poraďte kterej je nejlepší- asi na rokail, vinutky, broušený voskovky? korálků mám dost ( a to vlastně všeho , ale jsem syslík a musím mít hooodně na výběr )
martinadk píše:díky za komentář, myslím že zkusím tu galantérku, rokailu není nikdy dost. Sice jedu do liberce, ale při těch kursech to na jablonec moc nevypadá
kiwika píše:Uvítala bych nějaké korálky v Kladně.
Docela dost mě štvě, že člověk musí furt do Prahy. V galanterkách jsou šílený ceny a minimum materiálu.
Huja je taky pěkně drahej a jsou to spíš výtvarné potřeby.
Nějaký pokus o krámek s korálky jsem zaznamenala, ale když jsem šla okolo, zdálo se to zavřené.
Výzva pro obchodníky, nechcete si někdo udělat malinkatou pobočku v KLadně?![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků