ecica píše:Holky díky, manželovi to vyřídím. Ten určitě bude rád, že ho probírám se ženskýma. Přiznám se, že když mi ty krabičky vyráběl (lepil dohromady), tak mi vyhrožoval, že jestli se mi nebudou líbit, tak se se mnou rozvede
To ale chápu

ecica píše:Holky díky, manželovi to vyřídím. Ten určitě bude rád, že ho probírám se ženskýma. Přiznám se, že když mi ty krabičky vyráběl (lepil dohromady), tak mi vyhrožoval, že jestli se mi nebudou líbit, tak se se mnou rozvede
dagmi píše:Tak já mám to štěstí,že mám pokojíček po dcerách celý pro sebe.Takže je z něj tvořivá dílna.Ale neodvažuji se ho vyfotit.To není bordýlek,ale organizovaný bordel.Už jsem v něm zkoušela několikrát uklidit,ale pak nemám z čeho tvořit.Když je vše schované tak mě nic nenapadá.
Gabina píše:To su skumavky na močkupila som u nas v lekarni /1balenie to je 20ks za 1,60eura/
a su bombove
renda píše:Já běžně chodím do lékárny pro zkumavky, mají je skoro v každý, ale nemůžu sehnat takový krátký, široký s lopatičkou ve kterých skladuju Toho, a jmenujou se kontejnery pro odběr stolice
renda píše:Etikety přelepuju opatrně z pytlíčků, ve kterých ty prťavý japonce koupim, nápad si klidně puč, a jestli seženeš někde ty kontejnerky dej vědět kde.
evapir píše:Úpím a závidím...
Já právě přemýšlím, co s tím. Mám všechno roztříděné po krabicích od bot a od zmrzlin. V největší a nejtěžší jsou skleněné korálky, uskladněné v plastových sáčcích, ve kterých jsem je koupila nebo je přesypala. V dalších jsou zvlášť plastové, zvlášť náušnicové komponenty, návlekový materiál, kovové komponenty, přírodní kamínky, dřevěné korálky. Všechno se mi to původně vešlo do poloviny police ve skříňce, ale jak se zásoby rozrůstají, mám s tím čím dál větší problémy. Navíc, když jdu na něčem pracovat, než to všechno vytáhnu... pak to zabírá půl obýváku nebo celý kuchyňský stůl několik dní a pak abych to zas všechno uklízela... to skoro nemám už chuť na něčem dělat.
Dcera teď dostala takové drátěné košíky na kolečkách, italské, manžel je koupil v Globusu, myslím. Určitě to neunese ty skleněné korálky, ale ten zbytek by to pobrat mohlo... jen aby neremcal, že je to venku. Láká mě na tom to, že bych to mohla tahat, kam bych zrovna potřebovala (obývák, kuchyň), a pak jednoduše zase uložit do košíků, všechno by bylo přístupné, rychle skliditelné, když přijde z práce a dožaduje se kafe a buchty nebo večeře... Myslíte, že by to byl dobrý nápad?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků