Výběr VŠ

Volný pokec na libovolné téma

Výběr VŠ

Příspěvekod Elissa » pát 11. úno 2011 12:33:08

Jsem z toho zoufalá, vůbec nevím jaké obory si vybrat. Chtěla bych jít na VŠE.Různě čtu debaty o fakultách a oborech, tak mě napadlo, jestli někdo máte nějaké zkušenosti. Chtěla jsem na Národohospodářskou na obor Ekonomie, ale někde jsem se dočetla, že je dost těžká. Dál mám vybranou F1 obor účetnictví a finanční řízení podniku nebo Finance. Na Fakultě mezinárodních vztahů se mi líbí Cestovní ruch a regionální rozvoj nebo Mezinárodní obchod. Na Podnikohospodářské obor podniková ekonomie a management. Poradil by mi někdo kam jít, nebo kam určitě nechodit? Jdu z obchodní akademie a matika není mojí silnou stránkou.
Budu ráda za všechny názory ;)
Elissa
Stálý člen fóra

Úroveň: řekla bych že pokročilý, stále se učím a mám co dohánět

Re: Výběr VŠ

Příspěvekod Winterie » pát 11. úno 2011 22:21:11

Na podnikovou ekonomii a management jsem se hlásila já, ale nevzali mě, takže mám totéž ale na VOŠ v HK. Je to docela všeobecný, učili jsme se účto, management, právo, ekonomiku, nějakou psychologii, finanční matiku a docela se to dalo. Jsem vyučená prodavačka a pak jsem dělala nástavbu a pak vu VOŠku a v pohodě. Praktické užití taky dobrý
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl.
A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Jan Werich
Winterie

Úroveň: ta co nic neumí ale do všeho kecá

Zpět na Pokec