Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Najít ve Stockholmu obchod s korálkama nebylo nic jednoduchého, nicméně nakonec jsem našla mírně předražený obchůdek v centru. No aspoň nějakej ten korálek jsem si ze Švédska přivézt musela že....
V Rize nic moc neměli, ale nakonec jsem narazila na superzlevněné perly. Od kamarádů jsem dostala Jantar, což je Lotyšský národní kámen, v naprosto epesním obchůdku jsem vyštrachala alespoň pár korálků (srdíčka s kuličkama) a na výletě u moře jsem našla navlečený rokajl, no prostě suprové úlovky!
Tak jsem byla za kamarádkou podívat se v Psrdubicích a jako obvykle jsem nevynechala návštěvu místního korálkového obchůdku. Opět moc pěkné věcičky, asi největší radost mám z těch tyrkysových kuliček a samozřejmě gumových-skleněných medvídků
Když už netvořím (kvůli zkouškovýmu) tak aspoň nakupuju. Objevila jsem úžasnej obchod v Praze, snad nejlepší i když trochu dražší. Doufám, že to nevyzní jako reklama.
Nemáš prosím adresu těch beadshopů v Londýně? Nebo alespoň přibližně, kde se nachází. Chystám na jaře do Londýna výlet a už jsem hledala nějaký šopy, ale bez úspěchu
V časopise Korálki je celej článek jen o korálkových obchodech v Londýně, je tam i mapka, šla jsem podle ní. Každopádně je to v Covent Garden, jsou tam hned tři u sebe.
ichtik... píše:V časopise Korálki je celej článek jen o korálkových obchodech v Londýně, je tam i mapka, šla jsem podle ní. Každopádně je to v Covent Garden, jsou tam hned tři u sebe.
Udělala jsem si výlet do Budapeště a nemohla jinak, než jít alespoň do jednoho korálkového obchůdku. Největší radost z rybičkového zapínání a dírkovaných puzet!