Jakpak je dnes u Vás doma?

Volný pokec na libovolné téma

Jakpak je dnes u Vás doma?

Příspěvekod regi.m » pon 17. kvě 2010 7:58:02

U nás nic moc. Už skoro dva dny prší...v kuse.....bez přestání, bez náznaku konce...
Dneska ráno jsem zkusila jet do práce, pro jistotu jsem si vzala auto. Z kopečka to šlo, nicméně dole už kanalizace vodu nebrala, ale projet se to dalo. Na hlavní křižovatce nešly semafory, chaos, policajti nikde. Jo, nedala jsem přednost v jízdě, ale nešlo to, jinak bych tam stála ještě možná teď....Zmeškaný hovor...
Okolo Bečvy - hrůza - ještě chvilku a vylije se. Chtěla jsem odbočit do ulice, kde je firma - ejhle - červená páska a plno vody. Naše ulice zavřena. Zkouším další odbočku, kolem polikliniky - trošku vylitý potok, ale projíždím. Objíždím vše vrchem, parkuji na parkovišti. Zmeškaný hovor byl šéf, že pokud půjdu pěšky, nedostanu se do práce, jedině z druhé strany, autem přes řeku a pak pěšky přes most. Raději říkám, beru si dovolenou, sice bych se přes řeku dostala, ale kdo ví, co bude odpoledne.... Tak z parkoviště jedu domů....
Jestli jsem kdy snila o bydlení jinde, nyní už vím, že jedině na kopci zůstanu.
Tak holky, které bydlíte v nížinách, je mi to líto, ale poputuje k Vám spousta vody...jak se říká, od nás, z hor, to zhrčí, ale dole se to rozlije...
Prostě počasí na ....
regi.m

Re: Jakpak je dnes u Vás doma?

Příspěvekod renda » pon 17. kvě 2010 9:55:45

To je pravda, že je počasí na ..., my museli znovu zatopit, plynárny a čezy letos vydělaj, kdyby aspoň víkend co bude byl pěknej, už 2x jsem odložila odjezd za kamarádkou na chalupu :cry: ale my to vlastně musíme brát jinak: HURÁ, můžeme tvořit *rofl1*
Psala jsem tento příspěvek, nežjsem zjistila, že je to s velkou vodou u někoho fakt vážný, takže pro vás žádný hurá, pardon.
renda
Stálý člen fóra

Úroveň: pomalu se učím a vítám rady i kritiky

Příspěvekod Likra » pon 17. kvě 2010 11:41:01

Vida, tak tady jsi napsala podrobně, jak to u vás vypadá. Ptala jsem se na to u Tvých donutů.
U nás ve Valmezu je taky voda kam se podíváš. Bečva bouří v korytě a rozlévá se okolo. Zatím to naštěstí na 97´nevypadá, snad už voda stoupat nebude. Jen helikoptéry nad hlavou...
Likra
Borkyně měsíce |

Úroveň: nenechám ruce v klidu

Příspěvekod Ála » pon 17. kvě 2010 12:16:33

U nás na severu, co se týká vody zatím dobrý, ani moc neprší...
Jinak počasí bída, dost zima :roll:
Držím palce všem, kdo jsou blízko velké vody, abyste nám, holky, neuplavaly!

Příští víkend už prý má být teplo - až 18°C...ale kdo ví... :roll:
Ála
Stálý člen fóra

Úroveň: Pokročilý, stále se učící a žasnoucí

Příspěvekod Bouřka » pon 17. kvě 2010 19:01:08

Šumava hlásí docela hezky. Bylo na čase, květen byl zatím na houby. Holky u velké vody držte se, vím z vlastní zkušenosti, jaké to je.
Bouřka

Příspěvekod Lejana » pon 17. kvě 2010 21:10:34

U nás na Vysočině zatím dobrý, je sice pořádná zima, dnes jen 8 stupňů a celodenní přeháňky a taky pořádný vítr, po silnicích se válí dost polámaných větví, ale zatím tady neplaveme. Všem na severu Moravy držím pěsti, taky vím co to je, když se voda rozlije.
Lejana
Stálý člen fóra

Úroveň: pokročilá, ale pořád se mám co učit a učím.....

Příspěvekod Mayim » úte 18. kvě 2010 12:31:50

skoro Krkonoše: od pátku vítr, neprší (jen je zataženo a tím pádem šero), ale strašná zima. Díky zimě se ke mě v pátek nastěhoval mimořádně přítulný bacil a nechce se pustit (a to bych měla jet ve čtvrtek na pohovor...). Jsem doma, topím si a ven bych nejradši vycházela jen v zimní bundě :cry:
A v tomhle počasí se mi moc nechce ani do korálků...
Jestliže já nejsem pro sebe, kdo je pro mě? A když jsem jenom pro sebe, co jsem? A jestliže ne nyní, pak kdy?
Mayim
Stálý člen fóra

Úroveň: věčný mírně pokročilý... kritika vítána :-)

Zpět na Pokec