U nás nic moc. Už skoro dva dny prší...v kuse.....bez přestání, bez náznaku konce...
Dneska ráno jsem zkusila jet do práce, pro jistotu jsem si vzala auto. Z kopečka to šlo, nicméně dole už kanalizace vodu nebrala, ale projet se to dalo. Na hlavní křižovatce nešly semafory, chaos, policajti nikde. Jo, nedala jsem přednost v jízdě, ale nešlo to, jinak bych tam stála ještě možná teď....Zmeškaný hovor...
Okolo Bečvy - hrůza - ještě chvilku a vylije se. Chtěla jsem odbočit do ulice, kde je firma - ejhle - červená páska a plno vody. Naše ulice zavřena. Zkouším další odbočku, kolem polikliniky - trošku vylitý potok, ale projíždím. Objíždím vše vrchem, parkuji na parkovišti. Zmeškaný hovor byl šéf, že pokud půjdu pěšky, nedostanu se do práce, jedině z druhé strany, autem přes řeku a pak pěšky přes most. Raději říkám, beru si dovolenou, sice bych se přes řeku dostala, ale kdo ví, co bude odpoledne.... Tak z parkoviště jedu domů....
Jestli jsem kdy snila o bydlení jinde, nyní už vím, že jedině na kopci zůstanu.
Tak holky, které bydlíte v nížinách, je mi to líto, ale poputuje k Vám spousta vody...jak se říká, od nás, z hor, to zhrčí, ale dole se to rozlije...
Prostě počasí na ....