Ála píše::lol: jo, pátek, to už zní líp...
a jednou jsem slyšela v rádiu takovou zajímavou myšlenku... a sice, že čtvrtek je už "takovej malej pátek"...
to říkáme v práci - čtvrtek to je malej pátek a pátek už je malá sobota

Ála píše::lol: jo, pátek, to už zní líp...
a jednou jsem slyšela v rádiu takovou zajímavou myšlenku... a sice, že čtvrtek je už "takovej malej pátek"...
gianelle píše:no, v případě zakázky považuju za složitou věc cokoliv, co se musí vyrábět dýl než pět minut
gianelle píše:Fire Mountain je čiré zlo a chřipka je svinstvo!
gianelle píše:Fire Mountain je čiré zlo a chřipka je svinstvo!
gianelle píše:och jaj, Gi byla ku příležitosti informatického plesu kupovat kosmetiku (potřebovala jsem korektor a oční stíny), tak jsem vlezla do nejbližší drogérie a nechala si ukázat co mají ... a dala jsem na slova prodavačky, která mi doporučilo zrovna tento odstín korektoru. Sákra, nevím jestli byla slepá nebo blbá, ale já teď vypadám jak kdybych padla ksichtem do vápna![]()
![]()
gianelle píše:jsem si dneska konečně koupila triko s tučňákem
Sigel píše:gianelle píše:jsem si dneska konečně koupila triko s tučňákem
fandíš linuxu?
gianelle píše:och jaj, Gi byla ku příležitosti informatického plesu kupovat kosmetiku (potřebovala jsem korektor a oční stíny), tak jsem vlezla do nejbližší drogérie a nechala si ukázat co mají ... a dala jsem na slova prodavačky, která mi doporučilo zrovna tento odstín korektoru. Sákra, nevím jestli byla slepá nebo blbá, ale já teď vypadám jak kdybych padla ksichtem do vápna![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků