ale obávám se že se pánům na celnici by se to nemuselo líbit - jim to vysvětlujte že to v podstatě splácáte sami
měla některá z vás nějaký problém s balíkem ze zahraničí? třeba z FMG nebo z Ebay?
ale obávám se že se pánům na celnici by se to nemuselo líbit - jim to vysvětlujte že to v podstatě splácáte sami
měla některá z vás nějaký problém s balíkem ze zahraničí? třeba z FMG nebo z Ebay?

Majka píše:Přesně tak. Však nevědí, co je vevnitř balíčku.
jenom budu mít delší čekací dobu
a ono to je jak když si chci do země propašovat kila kokainu 

Terezka píše:a to jsem si říkala že to bude cajk, stejně jako si něco objednávat z českého e-shopu nebo aukrajenom budu mít delší čekací dobu
a ono to je jak když si chci do země propašovat kila kokainu
Když máš cenu nad 150eur, tak se většinou stačí dohodnout s prodejcem, aby ti napsal na balík menší cenu. Většina prodejců na to přištoupí nebo to dělají i automaticky (asie). Američané jsou už trošku jiní... Tohle moc dělat nechtějí a když jde o placení, tak se handrkují o každý cent, i když máš právo na slevu
no tak teď jste mě trochu uklidnili a zkusím si teda něco "málo" - znáte to všichni - objednat 

ale tak musím si udělat radost
prodejce má přímo v podmínkách napsáno že normální doba je kolem těch 20 pracovních dní ale může se stát že i 30 a když potom nedojde tak že ho mám kontaktovat a vyřešíme to 
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník