Tma tmoucí

Volný pokec na libovolné téma

Tma tmoucí

Příspěvekod ivamka » pon 12. říj 2009 16:28:39

Co děláte, když je celý den tma, jak v těchto dnech. Já vím dá se pracovat při lampičce, ale když člověk něco má začít, neví přesně z jakých barev a velikostí bude dělat a do toho ta tma. Taky se mi stane, že něco začnu a jak jednoho dne uvidím svůj výrobek ta plného světla zjistím, že se hodí do sáčku, kam dávám svá nepovedená dílka.
ivamka

Re: Tma tmoucí

Příspěvekod kiwika » pon 12. říj 2009 20:04:06

Jé, no to si mi připomněla. Takhle k večeru jsem navlíkala, šiju, šiju. Dodělám to utahaná v noci, hurá.
Ráno na to kouknu a ejhle. V té červené byl jiný odstín!! No to bylo na odstřel! No vypáráš půlku? No nevypárám.Mám to v šuplíku :?
kiwika
Borkyně měsíce |

Úroveň: mírně pokročilá a přijímám kritiku a dobré rady!

Příspěvekod jilinka » pon 12. říj 2009 20:20:03

ani mi nemluvte! dnes jsem si úspěšně sesypala omylem dvě barvy TOHO do jednoho pytlíčku... budu z toho muset asi nechat směsku... páč popelku bych mohla dělat asi zas až v létě, protože domů se bude chodit za tmy :roll:
jilinka

Příspěvekod Sigel » pon 12. říj 2009 20:29:52

Vždycky, když si koupím korálky, dlouho na ně zasněně čučím :mrgreen: , porovnávám si je mezi sebou i se starými korálky (když je to večerní nákup, tak holt si to ráno zopakuju),dávám k sobě, a tak mám ucelené "skupiny" korálků, bez nějakého konkrétního určení, prostě všechny zelené, co k sobě ladí, modré, co ladí, atd. Takže i když něco začínám při umělém osvětlení, tak jednoduše vytáhnu osvědčené pytlíky a vím, že tam nemám nic, co by neladilo. Ale univerzální rada to není, i tak občas pářu věci, které sice barevně ladí a mají ty barvy, o kterých si myslím, že je mají, ale něčím nepopsatelným mi prostě nevyhovují.
Pokud se budete na mínusy ve svém životě dívat přes vztyčený prostředníček, budou vypadat jako plusy.
Můj blog: http://sungardenkoralky.blogspot.com/
Pinterest: http://www.pinterest.com/sungardenmk/my-bead-creations/
Sigel
Borkyně měsíce ||||

Úroveň: Věčný student

Příspěvekod TRZ04 » pon 12. říj 2009 20:50:42

No, ani mi nemluvte...včera jsem pracně v šeru ušila jednu půlku Flower power a když jsem šila poslední řadu a zálibně si to prohlížela (konečně-poprvé- mi to vycházelo...), tak jsem zjistila, že jsem si to načátku nesrovnala do roviny a mám to překroucené. Tak jsem to nemilosrdně přestříhala, roztřídila korálky a vztekla uklidila... Dnes jsem ji šila znova, protože mi to prostě nedalo...
TRZ04
Stálý člen fóra

Zpět na Pokec