Mamušák píše:http://www.cs-cz.facebook@com/,dát si češtinu a směle vyplnit.
gianelle píše:Jinak já facebook nevedu, je to "in" a tudíž to není nic pro mě
Hroška píše:gianelle píše:Jinak já facebook nevedu, je to "in" a tudíž to není nic pro mě
jejej to jsi na tom úplně stejně jako jájsem ráda, že je nás víc
Petulinka píše:Taky jsem na facebooku, Petra Cimermanová
barunka00 píše:Petulinka píše:Taky jsem na facebooku, Petra Cimermanová
koukam na to...sympatické příjmení
![]()
gianelle píše:Jinak já facebook nevedu, je to "in" a tudíž to není nic pro mě
ivamka píše:Právě, že jsme si myslela, že bych našla bývalou spolužačku z průmky a na tom facebooku už jsme se přihlásila a pořád nevím, jak dál jen se pohybuji pořád na svém profilu. Jak mám vědět, jaký má Email, když jsem ji viděla naposled v roce 1982
Taky mi přišlo pár výzev, že mě tam někdo chce mezi kamarády...nemám k tomu pražádné důvěry, oni to mají pod palcem amíci a s tou jejich úchylností (na sledování všech a přes všechno) nemám chuť jim poskytovat další data a informace...stačí, že mi chodí nabídky na kdeco od firem, o kterých vůbec netuším, že existují, natož kde se dostali k mé adresegianelle píše:Já mám spíš averzi vůči věcem co jsou prostě "in" a kdo to nemá je strašlivej loser. A taky vlastně nemám žádný rozumný důvod se tam registrovat - jo, sice je tam pár lidí, který bych chtěla ještě někdy v životě potkat, ale zase pochybuju o tom že by oni chtěli ještě někdy v životě potkat měSamozřejmě je taky fakt že je to jeden profesionální žrout času a určitě i problematika ochrany soukromí a citlivých dat by stála za zmínku
No prostě asi budu poslední člověk co si účet na FB zařídí ... jestli vůbec
ivamka píše:Holky tak vám teda pěkně děkuju. Nesehnala jsme tu Ivanu moji kamošku ze školy, ale podařilo se mi spojit s mým prvním klukem který bydlí strašně daleko, což je moc dobře a nemám ani další odvahu mu něco napsat jen mně potvrdil jako přítele.asi se na ten facebook vykašlu co z toho.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník