pomeranca píše:setapouch: děkuji za povzbuzení
Věřím že to určitě časem přejde... snad brzoA uklidňuje mě že nejsem sama
jilinka píše:Mám ji taky, ale spíš je způsobená asi nedostatkem času, poslední týdny byly hodně nabité...
Ale největší problém mám se zakázkama, které mě absolutně nebaví. Rozhodla jsem se, že objednávky už asi vůbec nebudu dělat. Prostě pokud někdo něco chce, co mám, tak dám, případně tomu upravím délku, ale kašlu na objednávky typu: toto by se mi líbilo, ale kdyby to bylo zelený s oranžovýma puntíkama
Nemyslelas spíš srpengianelle píše:Od 21.9 jsem neušila skoro nic, z čeho bych měla radost.
gianelle píše:jů, error, samozřejmě že jsem myslela 8 ...
yfca5 píše:Jo tak tohle znám taky, buď nejsou nápady, nebo korálky, nebo nálada a když už tohle všechno je tak vlastně zjistim že mi došli zapínání či něco podobného a opět z toho nic není protože na co se budu dělat s náramkem kterej nemá zapínání že a pak zas nejsou peníze protože když už se nakupuje tak jenom zapínání se nekoupít a tak se čeká na peníze až se bude moci balíček doobjednat už mě to nebaale aspoň zvířátka tvořim když už nic jinýho
v tom se vyžívá moje babička miluje když jí nosim nový zvířátka do party
Meg píše:yfca5 píše:Jo tak tohle znám taky, buď nejsou nápady, nebo korálky, nebo nálada a když už tohle všechno je tak vlastně zjistim že mi došli zapínání či něco podobného a opět z toho nic není protože na co se budu dělat s náramkem kterej nemá zapínání že a pak zas nejsou peníze protože když už se nakupuje tak jenom zapínání se nekoupít a tak se čeká na peníze až se bude moci balíček doobjednat už mě to nebaale aspoň zvířátka tvořim když už nic jinýho
v tom se vyžívá moje babička miluje když jí nosim nový zvířátka do party
Tohle je přesný, ten "začarovanej kruh".. Když je chuť a korálky, nejsou komponenty; když jsou korálky a komponenty, není chuť; když je chuť a pěníze, nemají v krámu to, co chci; když je chuť a v krámu mají, co chci, nejsou peníze.. A když je i chuť, i korálky, i komponenty (a nebo penízky na jejich zakoupení), většinou není čas![]()
Btw taky se vám někdy stalo, že vás ten nejlepší nápad zastihl zrovna 5 minut před odchodem z domu?
ivamka píše:Já už DNA dělám radši na vlasci.Ty trubičky jsou ostré a nit přetrhnou,
ivisek píše:Tvůrčí krizi měla určitě každá z nás...nejhorší na tom je, že když mám zrovna čas nebo nemusím nic dělat, tak nevím co vytvořit z korálků. A když najednou zase začala škola, tak mám nápadů, ale zase není ten čas...chjo
ivamka píše:Nikpat- takovou krizi ti i závidím. Je to vlastně odpočinek od korálkování a přitom něco nového. At se ti to vydaří.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků