Diskuze k aktuálnímu "Tématu měsíce"

Měsíční "soutěže" o nejlepší výrobek na dané téma
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Soutěž v tvorbě šperků na dané téma. Své soutěžní výrobky můžete vkládat do třetího týdne daného měsíce, poslední týden v měsíci se hlasuje a hodnotí. Vítěz získává privilegium vyhlásit téma na další kolo soutěže.

Čtěte prosím pravidla soutěže: viewtopic.php?f=57&t=775

test

a
2
22%
b
2
22%
c
3
33%
d
2
22%

Celkem hlasů : 9

Re: Diskuze k aktuálnímu "Tématu měsíce"

Příspěvekod haany » úte 02. říj 2012 19:10:38

*rofl1* *rofl1* *rofl1*
haany
Borkyně měsíce |

Úroveň: Postupne sa rozhliadajúci začiatočník.

Příspěvekod medvedice » stř 03. říj 2012 14:05:48

*rofl1* *rofl1* no to mě posol bulvu! máte samosebou pravdu holky :mrgreen:
ale tak doufám,že jinak je to srozumitelné zadání :oops:
medvedice
Borkyně měsíce ||||| ||

Úroveň: medvěd huňáč, mechem potažený a rosou slabě navlhlý

Příspěvekod jilinka » stř 03. říj 2012 16:46:16

haany píše:jilinka *rofl1* *rofl1* *rofl1*

jilinka píše:já bych řekla, že kdo vyhraje, neměl by aspoň půl roku soutěžit Obrázek
a nejhorší je, když pro ně pak hlasuju i já :D

ale já to myslím vážně, kdyby se takto "vyautovalo" šest posledních vítězů, tak se snad dostane i na další, aby získali nějakou tu čárku ... mohly by samozřejmě přispět nesoutěžním kouskem :D
jilinka

Příspěvekod haany » stř 03. říj 2012 16:53:10

No, vsak ja viem... ja doteraz nechapem, ako som raz dokazala vyhrat :mrgreen:
Len to by museli suhlasit vsetky :)
haany
Borkyně měsíce |

Příspěvekod jilinka » stř 03. říj 2012 17:15:30

haany píše:Len to by museli suhlasit vsetky :)
nemuseli, stačí přesvědčit správcovou :D nebo aspoň globálního moderátora :oops:
jilinka

Příspěvekod mnaaauu » stř 03. říj 2012 17:30:01

Souhlas s Jilinkou ;-)
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Úroveň: už trochu více pokročilá :-)

Příspěvekod haany » stř 03. říj 2012 17:47:23

jilinka píše:
haany píše:Len to by museli suhlasit vsetky :)
nemuseli, stačí přesvědčit správcovou :D nebo aspoň globálního moderátora :oops:

Tak jedneho GM uz mas na svojej strane :mrgreen:
haany
Borkyně měsíce |

Příspěvekod Sigel » stř 03. říj 2012 18:45:13

Já bych navrhovala, aby každý, kdo získá 4 čárky, měl na 7 měsíců povinnou pauzu, jako to bylo prve s medvědicí, protože jinak by mi to přišlo nefér k těm, co získali první čárku a naráz maj utrum. Za druhou sadu čtyř čárek rok, s každou další sadou čárek přidat rok a nazdar. A pak si medvědice zavede vlastní soutěž... Navíc teda mám rozpracováno do říjnového a listopadového tématu, takže jestli mě někdo vyšoupne, budu po něm žádat náhradu zakoupeného materiálu :lol: -což by se dalo ošetřit tím, že by výšup platil až od nejbližšího nevyhlášeného tématu, tj. od prosince.
Pokud se budete na mínusy ve svém životě dívat přes vztyčený prostředníček, budou vypadat jako plusy.
Můj blog: http://sungardenkoralky.blogspot.com/
Pinterest: http://www.pinterest.com/sungardenmk/my-bead-creations/
Sigel
Borkyně měsíce ||||

Úroveň: Věčný student

Příspěvekod jilinka » stř 03. říj 2012 19:23:24

Sigel píše:Já bych navrhovala, aby každý, kdo získá 4 čárky, měl na 7 měsíců povinnou pauzu, jako to bylo prve s medvědicí, protože jinak by mi to přišlo nefér k těm, co získali první čárku a naráz maj utrum. Za druhou sadu čtyř čárek rok, s každou další sadou čárek přidat rok a nazdar. A pak si medvědice zavede vlastní soutěž... Navíc teda mám rozpracováno do říjnového a listopadového tématu, takže jestli mě někdo vyšoupne, budu po něm žádat náhradu zakoupeného materiálu :lol: -což by se dalo ošetřit tím, že by výšup platil až od nejbližšího nevyhlášeného tématu, tj. od prosince.

jéé, to jsem nemyslela jako zpětně...myslela jsem odteď dál :D
jilinka

Příspěvekod Kerolajna » stř 03. říj 2012 21:01:55

A nestačila by třeba nějaká bodová penalizace, která by se odvíjela od počtu získaných čárek, jako že čím víc čárek máš, tím těžší je pro tebe vyhrát? Něco na způsob levelování v PC hrách, majitelky solidního plotu pod ikonkou by se mohly pořád účastnit, ale musely by šít čím dál tím větší pecky a vyhrávat mnohem větší převahou hlasů než třeba teď v posledním kole :twisted: :mrgreen:
Kerolajna

Úroveň: Středně pokročilá, konstruktivní kritika vítána :)

Příspěvekod gianelle » stř 03. říj 2012 21:13:52

no to tak, medvědice si pak dá správcovou k snídani a budete mít po fóru :D

Ale teď vážně. Návrhy sem, hlasování nahoře na stránce ;) , pokud se většina lidí shodne na tom, že je potřeba takové opatření zavádět a domluvíme se na tom, jak to opatření bude vypadat (paušálně pro všechny vítěze, závislé na počtu vítězství, strhávání bodů atd.), můžeme to zavést.
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II

Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Příspěvekod mnaaauu » stř 03. říj 2012 21:32:23

Mě se celkem líbí nápad pár čárek a na chvili voraz :-D myslím že kdo by nasbíral tak tri čárky, tak by se na pul roku nemohl zučastnit.... a pak pokud by po pul roce získal další čárku, tak by se nemohl zučastnit bud další pul rok nebo třeba tři měsíce..... Ale zase vůči tem co vyhrají je to nefer v tech dalších tematech.. že by chteli neco vyrobit a nemužou to téma se jim líbí a tak.... proto bych je neomezila uplne........ pokud mají nápad na tvorbu, neco vytvoří at to do tematu přidají, ale nebudou se zučastnovat hlasování.. Ale tak jak to je ted, je to opravdu vůci ostatním nefer... když nekdo roky šije náhrdelníky z kterých si každý sedne na prdel, šije kvalitními korálky.. Toho a spol, tak je jasný že to bude vždy naprostá bomba... která vyhraje.... já jsem pro první tri čárky bez omezení - pak pul roku pauza a pak čárka-3-4 měsíce bez hlasování- další čárka - 3-4 měsíce............ a začala bych klidne od znova..... ti co už čárky mají tak bych je napsala do závorky třeba.. a od nového systému psala čárky nové.... ty staré by zustaly, ale počítaly by se ted až ty nově získané ;-) první tři nově získané a pauza :D tedy jen pauza při hlasování... zučastnit by se mohli všichni... at se nikdo neomezuje v tvorbě ;-)
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Příspěvekod haany » stř 03. říj 2012 21:35:36

mnaaauu, to znie dobre :idea:
haany
Borkyně měsíce |

Příspěvekod gianelle » stř 03. říj 2012 21:46:50

mě to pořád vrtá v hlavě.
Přála bych si, aby to opatření bylo takové, aby

- nebylo namířené proti konkrétní osobě či skupině osob
- pro realizaci tohoto opatření bylo potřeba jen minimum zásahů z mojí strany či ze strany moderátorů
- si toto opatření mohla hlídat sama zadavatelka každého tématu
- to bylo jednoduché a srozumitelné pro soutěžící (aby chudáci soutěžící nemuseli půl hodiny počítat, kdy že konečně zase můžou soutěžit)
- bylo motivující pro co nejvíce uživatelů (nevím jak vy, ale já chci v soutěži vidět, k čemu koho dané téma inspirovalo, ať už je to profík nebo začátečník-samouk)

pokud by se něco takového mělo dělat, byla bych proto, aby se vztahovalo na všechny vítěze - třeba "kdo vyhraje, tři měsíce nesoutěží" - ať už má čárek kolik chce. Poslední tři vítězové budou mít "dovolenou", ale na druhou stranu to nebude tak dlouhá doba, aby je to zcela odradilo od soutěžení a zjistit jestli účastník náhodou v minulých třech měsících něco nevyhrál bude celkem snadné (podle toho, kdy zadával poslední soutěžní téma).
gianelle

Příspěvekod setapouch » čtv 04. říj 2012 6:28:10

A co takhle udělat soutěžní kategorie? Ty, co mají řekněme 3 čárky, přejdou do vyšší kategorie (aby si to rozdaly se soupeřkami na podobné úrovni) a my ostatní borasky budeme soutěžit bez stresu...co? Soutěžní téma může zůstat pro obě kategorie stejné, akorát se bude u nás, slabčáků, dál čárkovat za vítězství a ve vyšším levelu třeba hvězdičky...Ale chtělo by to dotáhnout, co s vyšším počtem hvězdiček potom :lol:
Furt se něco děje...
http://www.vrbabinka.cz
setapouch
Borkyně měsíce |

Úroveň: pokročilý student, dobře míněné rady a kritiky se přijímají

Příspěvekod Sigel » čtv 04. říj 2012 7:07:48

Sice jsem hlasovala pro ne, protože si myslím, že ti (ty), kterým se zatím nepodařilo urvat čárku, by neměli(y) k věci přistupovat stylem "jé, to nemá cenu ta a ta to stejně zas vyhraje a já proti jejímu náročnému výtvoru z kvalitních korálků nemám šanci, pojďme jí to na chvíli zatrhnout, ať má šanci někdo jiný... ", ale snažit se udělat co nejlepší věc a oné nejmenované borkyni se vyrovnat, čímž se pozvedne úroveň výtvorů tady na fóru; na druhou stranu je mi jasné, že rozhodně ne každý (ba co dím, většina) má na takové soutěžení čas/peníze/energii/libovolnou kombinaci předchozího, pročež navrhuji: čtyři (z důvodů, které jsem uvedla výše) čárky, a pak zhruba ten systém, který tu navrhla mnaaauu, tj.např. po první sadě čárek 3-6 měsíců (rozhodne velení) a každá další čárka 3 měsíce.
Pro výtvory inspirované tématem měsíce, které by tvořily neaktivní borkyně, by se mohla zavést mimosoutěžní netitulovací galerie - tu by zaváděla vyhlašovatelka tématu např. na základě žádosti tady v diskuzi k tématu.
Neúčastnění se hlasování v období vegetačně-soutěžního klidu bych ponechala na cti borkyň, koneckonců, titul borkyně předpokládá ducha fér plej.
Nepoctivce (věřím, že žádní nebudou) může hlídat ten, kdo výrazně lpí na dodržování pravidel, což podle zveřejněných příspěvků odhaduji na medvědici, v těsném závěsu za ní jsem, pokud se nepletu, já, takže tímto se hlásím dobrovolně.
Co se počítání týče, nemyslím, že by to bylo až tak složité, když si umíme spočítat korálky, budeme si umět spočítat i tři měsíce. Poku ne, určený pracovník (hlásím se dobrovolně) pošle borkyni SZ s měsícem, ve kterém se bude moci opět tématu zúčastnit.
Pokud se budou u výrazně čárkovaných borkyň projevovat neurózy z nedostatku soutěžení, můžeme zavést kategorii "standby mode", kde se bude hlasovat, ale bez přidělení čárky či jiného titulu (aby se nám to tu nemnožilo), téma by se vyhlašovalo každé 2 měsíce (takže by nebylo potřeba vyhlašovat ob téma, ale vždycky rovnou příští). V této kategorii by směly soutěžit jen aktuální dočasně neutralizované borkyně. Tohle bych ale zaváděla, až když se to bude jevit jako užitečné.
Uff, to jsem se nějak rozjela, nebojte se, tohle se mi nebude stávat často...
P.S.: Než jsem dokončila tenhle román, předběhla mě setapouch.
Pokud se budete na mínusy ve svém životě dívat přes vztyčený prostředníček, budou vypadat jako plusy.
Sigel
Borkyně měsíce ||||

Příspěvekod martinadk » čtv 04. říj 2012 10:02:12

Kerolajna píše:A nestačila by třeba nějaká bodová penalizace, která by se odvíjela od počtu získaných čárek, jako že čím víc čárek máš, tím těžší je pro tebe vyhrát? Něco na způsob levelování v PC hrách, majitelky solidního plotu pod ikonkou by se mohly pořád účastnit, ale musely by šít čím dál tím větší pecky a vyhrávat mnohem větší převahou hlasů než třeba teď v posledním kole :twisted: :mrgreen:

hlasovala jsem ne - podle mě se každý může zúčastnit a vyřazováním borců by klesla kvalitka dílek - my se prostě musíme víc snažit :lol: na druhou stranu bych je trochu omezila viz kerolajna - abysme měly aspoň šanci urvat nějakou čárku *rofl1*
"neexistuje ideální manžel. ideální manžel je svobodný"
http://martinakotlasova.webnode.cz/
http://www.fler.cz/martinadk
martinadk
Stálý člen fóra

Úroveň: pokročilý? něco umím spoustu ne ;-)

Příspěvekod Tangled » čtv 04. říj 2012 10:47:48

Sice nesoutěžím (snad zatím), ale zavést 2 kategorie mě taky napadlo. Aby to vůbec mělo cenu :D
Něco jako A a B liga...
Tangled

Příspěvekod gianelle » čtv 04. říj 2012 11:07:17

ty kategorie se mi zatím líbí nejvíc - nikoho to neomezuje, ale motivační efekt by to mít mohlo.
(a ta motivace je podle mě to, co chceme)
Prostě vyhlašovatel nového tématu udělá jedno téma pro level 1 a jedno téma pro level 2 a bude vyřešeno.
Jen by bylo potřeba vyřešit - od kolika čárek bude vyšší level - zatím máme jen dvě borkyně s třemi a více čárkami
Předpokládám že téma by bylo společné pro obě kategorie, ale kdo by ho vyhlašoval? Borkyně z levelu 1 nebo z levelu 2?
gianelle

Příspěvekod mnaaauu » čtv 04. říj 2012 11:21:29

udelat to oddvou čárek???? kdo bude mit dve čárky, tak se posunuje do tvoření pro větší borkyně? a téma by vyhlašovala ta která vyhrála o více hlasů, než ten kdo skončil v každém levlu druhý??? pokud třeba v prvním levlu vyhraje nekdo a bude mít 30 hlasů a ten kdo skončí druhý pod ním 15 .... a v druhém levlu vyhraje nekdo s 40-ti hlasy a pod ním nekdo skončí s 35.. tak rozdíl v prvním je 15 v druhém případě 5 ---- takže by vyhlašovala tema vyherkyne z prvnho levlu..???
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Příspěvekod Sigel » čtv 04. říj 2012 11:26:33

gianelle píše:ty kategorie se mi zatím líbí nejvíc - nikoho to neomezuje, ale motivační efekt by to mít mohlo.
(a ta motivace je podle mě to, co chceme)
Prostě vyhlašovatel nového tématu udělá jedno téma pro level 1 a jedno téma pro level 2 a bude vyřešeno.
Jen by bylo potřeba vyřešit - od kolika čárek bude vyšší level - zatím máme jen dvě borkyně s třemi a více čárkami
Předpokládám že téma by bylo společné pro obě kategorie, ale kdo by ho vyhlašoval? Borkyně z levelu 1 nebo z levelu 2?

Jest se mi obávati, že dvěma ligami si ten problém úplně nevyřešíme - teď lidem vadí, že někdo má 3 a více čárek a někdo žádnou, pak začne ve vyšší lize vadit, že někdo má 12 čárek a někdo jen 4 a budeme zavádět třetí level. Témata to chce udělat pro každou ligu zvlášť - každý vítěz má právo vyhlásit téma, takže o to by taky byly třenice: vyšší/nižší vyhlašuje? Rozhodně bych netrvala na stejném tématu.
Pokud chcete dělit na levely, tak počkejme ještě rok, nebo dokud nebude větší počet 3-4čárkových borkyň - nemám teda šajna kolik. 10? Pokud chcete zvlášť ligu pro dvoučárky, tak se to časem bez třetí úrovně fakt neobejde - nastane totéž, co teď... "vona vyhrála level 2 už osmkrát a já ještě ne... já chci taky, kdo má vyhrát v takový konkurenci? Šoupněte je jinam!" (to teda přehánim, ale v principu to tak bude). Takže bude level 1: 0-2 čárky
level 2: 3-5 čárek
level 3: 5-10 čárek, atd., po 5 čárkách.
První vyhlášení tématu levelu 2 by mohla čestně obdržet medvědice.
Sigel
Borkyně měsíce ||||

Příspěvekod Morgainne » čtv 04. říj 2012 11:29:03

Mně se taky nejvíc líbí návrh setapouch - od tří vítězství postup do vyšší ligy :-). Začala bych od říjnového tématu, kde se ještě nehlasovalo, aby to bylo spravedlivé. V každé kategorii (normal, expert) by se hlasovalo zvlášť, rozdělení anket by zařídila ta, co téma bude vyhlašovat.

Téma bych nechala společné a vyhlašovat nové by měla vítězka z nižší kategorie, předpokládám, že tam se bude točit více jmen. V "expert kategorii" budou ti stejní pořád dokola (aspoň zatím, než víc lidí nasbírá větší počet čárek).

Ještě bych se taky přimlouvala za omezí počtu hlasů v jednom kole - nezdá se mi přiměřené, když se soutěže zúčastní jen 7-8 lidí (jako třeba v "Budiž světlo" nebo teď v tom hipísáckém), aby byly dva hlasy. Pak jednoduše dochází k tomu, že jsou výsledky tak natěsno. Myslím, že by hlasování bylo zajímavější, kdyby se člověk opravdu musel rozhodnout pro ten NEJ kousek.
Morgainne
Stálý člen fóra

Příspěvekod Sigel » čtv 04. říj 2012 11:34:29

Morgainne píše:Mně se taky nejvíc líbí návrh setapouch - od tří vítězství postup do vyšší ligy :-). Začala bych od říjnového tématu, kde se ještě nehlasovalo, aby to bylo spravedlivé. V každé kategorii (normal, expert) by se hlasovalo zvlášť, rozdělení anket by zařídila ta, co téma bude vyhlašovat.

Téma bych nechala společné a vyhlašovat nové by měla vítězka z nižší kategorie, předpokládám, že tam se bude točit více jmen. V "expert kategorii" budou ti stejní pořád dokola (aspoň zatím, než víc lidí nasbírá větší počet čárek).

Ještě bych se taky přimlouvala za omezí počtu hlasů v jednom kole - nezdá se mi přiměřené, když se soutěže zúčastní jen 7-8 lidí (jako třeba v "Budiž světlo" nebo teď v tom hipísáckém), aby byly dva hlasy. Pak jednoduše dochází k tomu, že jsou výsledky tak natěsno. Myslím, že by hlasování bylo zajímavější, kdyby se člověk opravdu musel rozhodnout pro ten NEJ kousek.

1) Povidám, na listopad už mám nakoupeno, takže pokud to dopadne na 2 čárky a ne na 3, tak až od prosince, prosím!
2) Myslím, že i větší borci mají nárok vyhlásit si téma.
3) Když je jen jeden hlas při osmi lidech, může to dopadnout jako v Secesi, kde dostali 3 lidi stejný počet hlasů. Lepší malý rozdíl, než žádný.
Sigel
Borkyně měsíce ||||

Příspěvekod Kerolajna » čtv 04. říj 2012 11:34:46

S těma kategoriema je to docela zajímavej nápad, tím by se sekce Téma měsíce rozdělila na dvě samostatně fungující celky, takže asi nic organizačně složitého, na druhou stranu se mi ale zdá trochu škoda, že by pak téma nebylo pro obě kategorie stejné, protože by bylo zajímavé porovávat, co vyhrálo v Áčku a co v Béčku... nebo leda že by to bylo jako v beadweaving klubu na Fleru, kde je soutěž se dvěma tématy, takže by prostě vítězka A ligy vymyslela jedno téma, vítězka B ligy druhé a další měsíc by se v rámci jednoho hlasování šily obě témata a každý by si vybral, které je mu milejší :?:
A jinak souhlasím s Morgainne, zdá se mi lepší, když má každý jen jeden hlas, i kdyby bylo účastníků nevímkolik.
Kerolajna

Úroveň: Středně pokročilá, konstruktivní kritika vítána :)

Příspěvekod Morgainne » čtv 04. říj 2012 11:53:42

Sigel píše:
Morgainne píše:Mně se taky nejvíc líbí návrh setapouch - od tří vítězství postup do vyšší ligy :-). Začala bych od říjnového tématu, kde se ještě nehlasovalo, aby to bylo spravedlivé. V každé kategorii (normal, expert) by se hlasovalo zvlášť, rozdělení anket by zařídila ta, co téma bude vyhlašovat.

1) Povidám, na listopad už mám nakoupeno, takže pokud to dopadne na 2 čárky a ne na 3, tak až od prosince, prosím!
2) Myslím, že i větší borci mají nárok vyhlásit si téma.
3) Když je jen jeden hlas při osmi lidech, může to dopadnout jako v Secesi, kde dostali 3 lidi stejný počet hlasů. Lepší malý rozdíl, než žádný.

1) Já to myslela tak, že by se čárky začaly počítat až od následujícího tématu - tj. že by v říjnovém tématu byli všichni "na nule" :-) (staré čárky třeba do závorky, jak tu už někdo navrhoval, takže by se zúčastnili všichni)
2) Tak třeba střídání - jednou kategorie 1, podruhé 2
3) To je asi fakt :-)
Morgainne
Stálý člen fóra

Příspěvekod Sigel » čtv 04. říj 2012 12:02:52

Při střídání kategorií bych se bála, že u "nevyhlašovacího" tématu (level) nebude zájem...
Sigel
Borkyně měsíce ||||

Příspěvekod Morgainne » čtv 04. říj 2012 12:09:04

Sigel píše:Při střídání kategorií bych se bála, že u "nevyhlašovacího" tématu (level) nebude zájem...

Jo to je možný. Proto jsem si myslela, že by bylo dobrý, aby téma vyhlašovala nižší kategorie - holky v lepší kategorii si přece vyhlašování nového tématu minimálně třikrát užily, když mají tři čárky, ne? :-)
Morgainne
Stálý člen fóra

Příspěvekod Sigel » čtv 04. říj 2012 12:17:51

Morgainne píše:
Sigel píše:Při střídání kategorií bych se bála, že u "nevyhlašovacího" tématu (level) nebude zájem...

Jo to je možný. Proto jsem si myslela, že by bylo dobrý, aby téma vyhlašovala nižší kategorie - holky v lepší kategorii si přece vyhlašování nového tématu minimálně třikrát užily, když mají tři čárky, ne? :-)

Jenže vymýšlení nového tématu je ohromně zábavné, alespoň mě to moc bavilo, a ještě zábavnější je sledovat, jak se s tím mým tématem kdo vyrovnal (zábavnější než pozorovat, jak se kdo vyrovnal s tématem někoho jiného). Můžeš tak hodnotit svoje korálkářské a tvůrčí kvality z jiného úhlu pohledu. Nechtěla bych, aby o tohle někdo přišel (i když mně osobně by se vyšší liga nějakou dobu asi netýkala, takže vlastně nemám nač si stěžovat). Nebo to může fungovat na bázi dobrovolné dohody obou borkyň, a kdyby chtěly vyhlašovat obě, tak by se udělalo sloučené dvojtéma, jak navrhovala Kerolajna.
Sigel
Borkyně měsíce ||||

Příspěvekod Bouřka » pát 05. říj 2012 12:32:56

Dala jsem ano pro omezení, ale myslela jsem to spíš jako nějak jim to ztížit. Napadly mě 2 ankety - jedna včetně extraborkyň, druhá bez nich. Extraborkyně by vítězila, jen pokud by počet jejích hlasů přesáhnul vítězku druhé ankety. Ale asi by to znamenalo omezení hlasů na jeden v každé anketě, což bude občas moooc těžký. Ale možná ne, můj vykojený mozek nějak není schopen domýšlet detaily :mrgreen: .
Bouřka

Příspěvekod jilinka » pát 05. říj 2012 15:58:44

hlasovala jsem Ano, a jsem pro to, aby prostě a jednoduše vítězka tématu 3 měsíce nesoutěžila, nic složitého.
výrobek by mohla vložit nesoutěžní, ale nemohla by za něj bodovat...
a hlasovat by samozřejmě mohla, proč ne?
jilinka

PředchozíDalší

Zpět na Téma měsíce