haany píše:jilinka![]()
![]()
jilinka píše:já bych řekla, že kdo vyhraje, neměl by aspoň půl roku soutěžit
a nejhorší je, když pro ně pak hlasuju i já
nemuseli, stačí přesvědčit správcovouhaany píše:Len to by museli suhlasit vsetky
jilinka píše:nemuseli, stačí přesvědčit správcovouhaany píše:Len to by museli suhlasit vsetkynebo aspoň globálního moderátora
Sigel píše:Já bych navrhovala, aby každý, kdo získá 4 čárky, měl na 7 měsíců povinnou pauzu, jako to bylo prve s medvědicí, protože jinak by mi to přišlo nefér k těm, co získali první čárku a naráz maj utrum. Za druhou sadu čtyř čárek rok, s každou další sadou čárek přidat rok a nazdar. A pak si medvědice zavede vlastní soutěž... Navíc teda mám rozpracováno do říjnového a listopadového tématu, takže jestli mě někdo vyšoupne, budu po něm žádat náhradu zakoupeného materiálu-což by se dalo ošetřit tím, že by výšup platil až od nejbližšího nevyhlášeného tématu, tj. od prosince.
Kerolajna píše:A nestačila by třeba nějaká bodová penalizace, která by se odvíjela od počtu získaných čárek, jako že čím víc čárek máš, tím těžší je pro tebe vyhrát? Něco na způsob levelování v PC hrách, majitelky solidního plotu pod ikonkou by se mohly pořád účastnit, ale musely by šít čím dál tím větší pecky a vyhrávat mnohem větší převahou hlasů než třeba teď v posledním kole![]()
gianelle píše:ty kategorie se mi zatím líbí nejvíc - nikoho to neomezuje, ale motivační efekt by to mít mohlo.
(a ta motivace je podle mě to, co chceme)
Prostě vyhlašovatel nového tématu udělá jedno téma pro level 1 a jedno téma pro level 2 a bude vyřešeno.
Jen by bylo potřeba vyřešit - od kolika čárek bude vyšší level - zatím máme jen dvě borkyně s třemi a více čárkami
Předpokládám že téma by bylo společné pro obě kategorie, ale kdo by ho vyhlašoval? Borkyně z levelu 1 nebo z levelu 2?
Morgainne píše:Mně se taky nejvíc líbí návrh setapouch - od tří vítězství postup do vyšší ligy. Začala bych od říjnového tématu, kde se ještě nehlasovalo, aby to bylo spravedlivé. V každé kategorii (normal, expert) by se hlasovalo zvlášť, rozdělení anket by zařídila ta, co téma bude vyhlašovat.
Téma bych nechala společné a vyhlašovat nové by měla vítězka z nižší kategorie, předpokládám, že tam se bude točit více jmen. V "expert kategorii" budou ti stejní pořád dokola (aspoň zatím, než víc lidí nasbírá větší počet čárek).
Ještě bych se taky přimlouvala za omezí počtu hlasů v jednom kole - nezdá se mi přiměřené, když se soutěže zúčastní jen 7-8 lidí (jako třeba v "Budiž světlo" nebo teď v tom hipísáckém), aby byly dva hlasy. Pak jednoduše dochází k tomu, že jsou výsledky tak natěsno. Myslím, že by hlasování bylo zajímavější, kdyby se člověk opravdu musel rozhodnout pro ten NEJ kousek.
Sigel píše:Morgainne píše:Mně se taky nejvíc líbí návrh setapouch - od tří vítězství postup do vyšší ligy. Začala bych od říjnového tématu, kde se ještě nehlasovalo, aby to bylo spravedlivé. V každé kategorii (normal, expert) by se hlasovalo zvlášť, rozdělení anket by zařídila ta, co téma bude vyhlašovat.
Téma bych nechala společné a vyhlašovat nové by měla vítězka z nižší kategorie, předpokládám, že tam se bude točit více jmen. V "expert kategorii" budou ti stejní pořád dokola (aspoň zatím, než víc lidí nasbírá větší počet čárek).
Ještě bych se taky přimlouvala za omezí počtu hlasů v jednom kole - nezdá se mi přiměřené, když se soutěže zúčastní jen 7-8 lidí (jako třeba v "Budiž světlo" nebo teď v tom hipísáckém), aby byly dva hlasy. Pak jednoduše dochází k tomu, že jsou výsledky tak natěsno. Myslím, že by hlasování bylo zajímavější, kdyby se člověk opravdu musel rozhodnout pro ten NEJ kousek.
1) Povidám, na listopad už mám nakoupeno, takže pokud to dopadne na 2 čárky a ne na 3, tak až od prosince, prosím!
2) Myslím, že i větší borci mají nárok vyhlásit si téma.
3) Když je jen jeden hlas při osmi lidech, může to dopadnout jako v Secesi, kde dostali 3 lidi stejný počet hlasů. Lepší malý rozdíl, než žádný.
Sigel píše:Při střídání kategorií bych se bála, že u "nevyhlašovacího" tématu (level) nebude zájem...
Morgainne píše:Sigel píše:Při střídání kategorií bych se bála, že u "nevyhlašovacího" tématu (level) nebude zájem...
Jo to je možný. Proto jsem si myslela, že by bylo dobrý, aby téma vyhlašovala nižší kategorie - holky v lepší kategorii si přece vyhlašování nového tématu minimálně třikrát užily, když mají tři čárky, ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků