PetraCh píše:My máme nejradši-karetní Ligretto a UNO a samozřejmě Aktivity a teď od Vánoc nově Tabu a Český film. Kamarádka má takové stavění železničních tratí, ale nevím jak se to jmenuje - snad Train?
Hroška píše:PetraCh píše:My máme nejradši-karetní Ligretto a UNO a samozřejmě Aktivity a teď od Vánoc nově Tabu a Český film. Kamarádka má takové stavění železničních tratí, ale nevím jak se to jmenuje - snad Train?
tuhle sme hrali s partou "trans america" (existuje i "trans europa") a tam se tez stavi zeleznicni trate, neni to ono?
jinak my doma hrajem Cesko a Scrabble
jinak pokud chces nektere hry jenom vyzkouset a pak se teprve rozhodnout o nakupu doporucuji ruzne kluby kde se daji zahrat (treba za nejaky poplatek - napr http://www.paluba.cz/, nebo dokonce sme byli v kavarne "krasny ztraty" a tam je pujcovali zdarma)
jinak byla celkem zajimava "Citadela", "Postovni kuryr" a docela vtipna je hra "Quarto" ... je to takovy zajimavy upgrade klasickych piskvorku jen ma clovek drevene figurky ktere mohou byt male/velke, svetle/tmave atd. a muze se hrat v ruzych variantach (nektere z nich jsou opravdu psycho)
z karetnich je pak super "Bang!", ale doporucuju spis pro vetsi pocet lidi - tak 5-8 myslim pro tu zakladni variantu, nevim jak je to s rozsirenii.. je sice mozne hrat i ve ctyrech, ale je to takove divne...
mifulinka píše:Tak třeba takovou tu klasiku jako Dostihy a sázky nebo Monopoli. Ale poslední dobou jsme s partou docela často hráli Times up, skvělá hra a opravdu se přitom člověk nenudí. No pak Ubongo, Activity a z karetních - střelené kachny nebo Bang! (ale tu jedinou jsem do teď nepochopila)
Kriss píše:mifulinka píše:Tak třeba takovou tu klasiku jako Dostihy a sázky nebo Monopoli. Ale poslední dobou jsme s partou docela často hráli Times up, skvělá hra a opravdu se přitom člověk nenudí. No pak Ubongo, Activity a z karetních - střelené kachny nebo Bang! (ale tu jedinou jsem do teď nepochopila)
Můžu se zeptat o čem jsou ty Střelené kachny, několikrát už jsem o nich uvažovala, ale nakonec nekoupila.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků