N: Nabízím korálky k prodeji/výměně

Místo k prodeji a výměně materiálu mezi členy fóra
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Bazárek je určen pro soukromou inzerci členů fóra. Můžete zde nabízet či poptávat materiál (korálky, komponenty, návlekové materiály, fimo a další ...) ze svých zásob a nebo korálkářské knihy či časopisy, pro něž již nemáte využití.

Není dovoleno zde nabízet hotovou bižuterii.

Inzeráty nesouvisející s korálky či výrobou bižuterie mohou být odstraněny.

Prosím, jednejte seriózně!
Detainí pravidla prodeje v Bazárku najdete zde viewtopic.php?f=26&t=1496

N: Nabízím korálky k prodeji/výměně

Příspěvekod odboryjana » pon 28. říj 2013 16:40:35

omlouvám se, jestli tohle dávám do špatné rubriky, jsem tu první den, prosím tak se nezlobte,.. mám doma korálky asi za 10 tisíc korun, jsou většinou drobné malé lesklé barevné, vyměním za větší korálky klidně pytlíček Vašich korálek za 10 pytlíčků mých,či krmivo pro potkany, nepoužitou kosmetiku, dobíjecí kupon,... nejlépe osobní domluva a převzení!! jsem z Brna , pište na můj email odbory.jana@seznam.cz Já je nepotřebuji, ale jsem teď delší dobu nezaměstnaná, tak za něco co Vy nepotřebujete, ale mě to pomůže děkuji za Váš čas, prosím pište mi na email!! děkuji
odboryjana
Nový člen fóra
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 26. říj 2013 22:01:37
Úroveň: výborná

Re: N: Nabízím korálky k prodeji/výměně

Příspěvekod odboryjana » ned 03. lis 2013 23:52:59

prosím jsem z Brna a mám zájem o ten cestovní balíček!! co mám pro to prosím udělat?? odbory.jana@seznam.cz mám korálky nevhodné asi 10kilogramů malých rokailů již pro mě a vyměním za něco jiné!! prosím kontaktujte mě!!
odboryjana
Nový člen fóra
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 26. říj 2013 22:01:37
Úroveň: výborná

Re: N: Nabízím korálky k prodeji/výměně

Příspěvekod kajmii » pon 04. lis 2013 0:11:41

Na to je asi potřeba bližší specifikace než malé drobné lesklé barevné korálky....Chtělo by to fotku, parametry, množství atd.
kajmii
 
Příspěvky: 255
Registrován: stř 10. čer 2009 21:16:01

Re: N: Nabízím korálky k prodeji/výměně

Příspěvekod gianelle » pon 04. lis 2013 0:30:02

V první řadě poprosím o dodržování pravidel, omezení duplicitních příspěvků a přispívání do správných sekcí. Víc info zde: http://www.beadforum.cz/viewtopic.php?f=4&t=211
Dík za pochopení ;)

Pokud zde chcete nabídnout korálky, bylo by vhodné co nejpřesněji specifikovat, o jaký druh/velikost/barvu/množství atd. se jedná - nejlepší by bylo přidat i pár fotek - pak bude hned pravděpodobnější, že se nějaký zájemce brzy najde. Ale takhle "naslepo" se korálky fakt kupovat nedají ;) .

Pokud se chcete zapojit do putovního balíčku, je zbytečné to řešit v Bazárku. Máme tu na to speciální sekci. Myslím že by stačilo najít si aktuálně běžící balíček a napsat e-mail či soukromou zprávu "zakladatelce" a zeptat se, zda se k němu ještě můžete přidat. Teďka třeba běží tento balíček - viewtopic.php?f=59&t=10260&start=30 a zakládala ho veverkahela, takže bych napsala přímo jí a zkusila se s ní domluvit, zda by se bylo možné přidat.. Ne vždycky je to ale možné, balíček je plně v režii zakladatele a někdy se noví "příjemci" přidávají do seznamu teprve až balíček oběhne celé kolo.
Uživatelský avatar
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II
 
Příspěvky: 2803
Registrován: úte 09. čer 2009 14:54:44
Bydliště: Šumperk +- 7 km / občas Brno
Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Pozor na tuto výměnu!

Příspěvekod Morgainne » úte 12. lis 2013 13:42:19

Holky, zdravím a varuji před touto výměnou. Byla jsem s paní dvakrát domluvená - poprvé nepřišla, protože si myslela, že když jsem jí schůzku domluvenou e-mailem nepotvrdila smskou, tak to neplatí. Podruhé jsme se opět domluvily přes e-mail, kde napsala, že "tentokrát na 100%", a opět nepřišla a ani ji nenapadlo se aspoň dodatečně omluvit! Dvakrát jsem kvůli ní vezla do Brna tašku kosmetiky a ani jednou nepřišla, tak to neriskujte.
Uživatelský avatar
Morgainne
Stálý člen fóra
 
Příspěvky: 1141
Registrován: pát 20. lis 2009 8:21:41
Bydliště: Brno

Neshoda popisovaneho materialu?

Příspěvekod hribejana » úte 12. lis 2013 16:16:45

No tak to mam asi "stesti" ze se mnou se sesla... Ale teda to co na me vybalila popisu rozhodne neodpovidalo. Navic jsme byly (dle meho nazoru) domluvene, ze doveze vse, teprv az ja byla na ceste, nabalena vecma na vymenu, tak mi napsala, ze veze jen 3kg misto avizovanych 10kg. Nakonec to byly 3 nadoby od kavy - velke, ale asi jen z poloviny plne - takze asi 3 kg i s tema slenenyma nadobama, sileny mismas, pomichane jedno s druhym... kdybych nemela zacinajici kamaradku koralkarku, ktera si to vezme, tak bych to asi nebrala... O tom, ze je domluvena i s nekym jinym se mi nezminila. V pondeli jsem ji psala, ze bych si dojela pro zbytek, neozvala se... Dnes jsem psala mail, po te co sem napsala Morgainne, taky neodpovedela, tak nevim, co si o slecne/pani myslet...
hribejana
 
Příspěvky: 47
Registrován: stř 02. led 2013 21:43:15
Úroveň: zkousim co se da:-) vetsinou uspesne, "siti" se venuju cca od listopadu 2012


Zpět na Bazárek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků

cron