tkoudyna píše:Ahoj prosím tě jak si ten náramek šila kdysi jsem si uložila obrázek do oblíbených a dneska jsem se doo něj pustila ale ani za boha nemůžu přijít jak na něj dík
tkoudyna píše:Ahoj prosím tě jak si ten náramek šila kdysi jsem si uložila obrázek do oblíbených a dneska jsem se doo něj pustila ale ani za boha nemůžu přijít jak na něj dík
mnaaauu píše:tkoudyna píše:Ahoj prosím tě jak si ten náramek šila kdysi jsem si uložila obrázek do oblíbených a dneska jsem se doo něj pustila ale ani za boha nemůžu přijít jak na něj dík
-snad ti to pomuze... namatlala jse mto v malováni )))))))
začíná se těmi tyčkami...... jako se šije ladder stitch, tak se usije tohle... :O snd je to ladder )))) začneš dvem tyčkami které svážeš do uzlíku.... pak navlékneš další tyčku, jehlu protáhneš tou tyčkou druhou a zpátky touhle co jsi navlékla.. takhle to opakuješ podle potřebné tloušťky náramku. pak na další řasu navlékneš jeden rokajl a dvě tyčky najednou, protáhneš tou první a pak se vratíš tou druhou.... no a až máš potřebné množství tech cik cak blbinek, tak jen těmi tyčkami protahuješ rokajl... tma kde jsou ty tyčky nejdál od sebe bude napři 15 kousků vedle 14..13..12..11....10 .... až to toho růžku, kde se vejdou tak 2 rokajly a ten jeden ten už tam máme navlečený ze začátků....
Snad jsem ti trošku pomohla.. dělám to z hlavy tak snad to bude ok
popopopo píše:tkoudyna píše:Ahoj prosím tě jak si ten náramek šila kdysi jsem si uložila obrázek do oblíbených a dneska jsem se doo něj pustila ale ani za boha nemůžu přijít jak na něj dík
Ahoj, snad mnaaauu nebude vadit, že to sem hodím, našla jsem k tématu ještě tento návod
http://my-amari.com/2011/10/18/free-lad ... tic-waves/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků