denwery píše:no já bych hrozně ráda se zeptala v dané sekci, ale to by nesměla být zamčená...
setapouch píše:denwery píše:no já bych hrozně ráda se zeptala v dané sekci, ale to by nesměla být zamčená...
Ty máš zamčenou sekci Kde koupit?to je divné, já se do ní dostanu normálně! A s korálky dělám už hezkých pár let, ale netuším, o jakých "měkkých" kapkách nebo slzách je řeč, když nemají být ze skla nebo UH a tvrdé...leda bys sem dala fotku (snad)
haany píše:Taaaak, kupila som si knizku o hackovani z koralok, vacsie koralky, zajtra si od babky poziciam haciky a...
The Frail píše:haany píše:Taaaak, kupila som si knizku o hackovani z koralok, vacsie koralky, zajtra si od babky poziciam haciky a...
ona je nějaká knížka o háčkování z korálků?to jsem vůbec nevěděla..... Mohla bys prsím prozradit název?
The Frail píše:díky, už jsem prolezla všechny odkazy z háčkování... takhle na obrázku to vypadá docela pochopitelně, ale v praxi... no uvidim, večer až příjdu z práce, tak se na to vrhnujednou to přijít musí
The Frail píše:Uf... tak jsem se tu háčkovanou spirálu včera večer konečně naučila... po dvou hodinách párání a zkoumání všech možných návodů jsem to konečně pochopila![]()
nakonec mi asi nejvíc pomohl návod od Stepule, akorát nevím co s tím uháčkovaným začátkem, to se pak vypáře?
a taky si nedokážu představit, dělat to z menších korálků než z osmiček a už vůbec tam dát nějaký vzor.... no musím se ještě hodně učit
haany píše: uz by som behala po jednej holandskej stranke, kde maju postovne pri objednavke nad 20€ zadara![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník