prometka píše:Na korálkování je nejhorší vybírat barvy. Hodinu sedím nad hromádkou pytlíčků a né a né se rozhodout pro dvě barvy:-(
Elissa píše:Achjo, už zase probíhají soutěže o nejkrásnější šperk, ale bohužel vím už dopředu, že nevyhraji. Já vím, nejde o to vyhrát, ale zúčastnit se .
Mám pocit, že poslední dobou je slovem nekrásnější šperk myšlen šperk, který je největší, složitější a nejtěžší. Samozřejmě obdivuji, že někdo dokáže něco takové vytvořit, ale musí to být hned nejkrásnější?? Možná je to můj osobní názor, ale jak to vidíte vy ostatní?
jilinka píše:já mám poslední dobou problém novinky najít. Dřív jsem pod odkazem Aktivní témata vždycky pěkně viděla několik dní dozadu, co se dělo, a teď mi fungují jen Nové příspěvky, ale těch je tam jen maličko, takže kolikrát ani nové věci neobjevím.
Jak to prolézáte vy tady na fóru?
Likra: Určitě ale máte odezvu na vaše šperky u vás v okolí..
renda píše:Gi, to je pravda, taky člověk jinak vnímá kritiku přátelsky sdělenou, v písmenkách se tón ztratí v překladu, viz diskuse kolem Kláry, připadá to jen mě, nebo od tý doby se sem sype nějak míň výrobků od téměř všech členů? Já jsem sem taky nedala obšívaný kuličky, na který jsem pyšná, že jsem zvládla a který mě strašně baví vzorovat, ale to tady už dělá každej... A co, tak ať to tu žije, jdu je sem hodit...pochvala, nepochvala, kritika, nebo NULA, já si šití užívám, a "Vo tom to je..."
renda píše:Dík, já taky ráda koukám, kdo co šije, i když to kolikrát není úplně můj vkus, baví mě to a inspiruje. Ty máš už svůj originální rukopis, já jsem učedník, nadšenej a hltající jakoukoli radu a inspiraci, fakt je škoda, aby tu bylo mrtvo, máš pravdu, že nás to ochuzuje všechny.
Péťa píše:Líbí se mi myšlenka "úrovní" a objektivního hodnocení příspěvku místo ponechání napospas. Jen s tím ácháním to u mě asi bude nanic, co mám já kuře napsat za objektivní kritiku vám zkušeným šičkám než áách . Taky myslím, že na fórum chodí hodně pouze "okukujících" uživatelů, já ze začátku taky jen okukovala a max. hledala návody.
Sigel píše:Hm... tak jsem si taky chtěla vyplnit úroveň pokročilosti, ale zjistila jsem, že je to tak strašně relativní, že nemám šajna, jak na tom vlastně jsem. Navíc ani nějak nemám chuť do vkládání, nejdřív jsem víc než rok nevkládala, protože jsem se neustále pachtila s něčím do školy, a pak, zrovna když mě vyhodili (a já měla konečně volno), tu vypukla ta šílenost kolem Klářiných oglal a já od té doby netrpím potřebou se nějak chlubit. Takže moje domnělá úroveň tu stejně nikomu k ničemu nebude. Pokud toho budu schopná, zkusím se nějak konstruktivně vyjadřovat k věcem, u kterých vázne diskuze. U měsíčních témat hlasuju především podle toho, jak mi co sedne k zadání. Ještě jedna věc: proč nemá třeba Likra moc komentářů. Konkrétně v mém případě k tomu dojde tak, že ona sem něco vloží, já na to kouknu, nenapadne mě nic jiného než "áách, to je krása", a pak si říkám, k čemu by byl téhle Dámě korálkářce uslintaný komentář od takového matláka, jako jsem já, ta určitě ví, že to má naprosto perfektní. Teď, poučena, ovšem budu ááchat, kdykoli uvidím něco co ve mně to áách vyvolá
Likra píše:Sigel píše:Hm... tak jsem si taky chtěla vyplnit úroveň pokročilosti, ale zjistila jsem, že je to tak strašně relativní, že nemám šajna, jak na tom vlastně jsem. Navíc ani nějak nemám chuť do vkládání, nejdřív jsem víc než rok nevkládala, protože jsem se neustále pachtila s něčím do školy, a pak, zrovna když mě vyhodili (a já měla konečně volno), tu vypukla ta šílenost kolem Klářiných oglal a já od té doby netrpím potřebou se nějak chlubit. Takže moje domnělá úroveň tu stejně nikomu k ničemu nebude. Pokud toho budu schopná, zkusím se nějak konstruktivně vyjadřovat k věcem, u kterých vázne diskuze. U měsíčních témat hlasuju především podle toho, jak mi co sedne k zadání. Ještě jedna věc: proč nemá třeba Likra moc komentářů. Konkrétně v mém případě k tomu dojde tak, že ona sem něco vloží, já na to kouknu, nenapadne mě nic jiného než "áách, to je krása", a pak si říkám, k čemu by byl téhle Dámě korálkářce uslintaný komentář od takového matláka, jako jsem já, ta určitě ví, že to má naprosto perfektní. Teď, poučena, ovšem budu ááchat, kdykoli uvidím něco co ve mně to áách vyvolá
Marně hledám uchechtaného válejícího se smajlíka - tys mi dala, až mě břicho bolí od smíchu ! Vždyť já to napsala jen proto, aby holky (viz výše) nesmutnily, když není odezva vždy podle jejich představ. Netrpím komplexem pořeby áchání likře A prosím, zapoměň na matláka - vždyť děláš krásné věci. Každá se učíme, něco nám jde lépe, něco hůře, nad něčím se rozplýváme radostí, jak jsme to krásně zvládly, něčím bychom nejraději mrskly do kouta, když se ne a nedaří, to vše proto, abychom si posléze uvědomily, že jsme teprve na začátku toho krásného tvoření...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků