A takové spojení šiček v jednu osobu, to by bylo geniální

mariquita píše:dobrý téma...Nesnáším když mě něco zbudí i když můžu ještě spát. Šílím, když mi mamka uklízí moje věci neznámo kam. Nesnáším dějiny(resp.jsou mi ukradený, ale jako učící materiál jsou pro mě k nepřežití..)!No, bylo by toho víc, ale to byste si pak myslely, že jsem stará zapšklá baba
gianelle píše:kdo chce, může dostat v rámci zkouškového období a boje proti prokrastinaci měsíční ban
gianelle píše:kdo chce, může dostat v rámci zkouškového období a boje proti prokrastinaci měsíční ban
divná píše:Pokud máš v kompu nainstalovanou Picasu, tak stačí rozkliknout album, které chceš stáhnout a v horní liště budeš mít položku stáhnout. Vybereš stáhnout do aplikace picasa a stahuješ. Ale bez té nainstalované picasy to nejde jinak než ukládat fotku po fotce.
divná píše:Tak jsem to projela, některá alba mi taky stáhnout nejdou. Vypadá to, že stáhnout jde jen to co má pod sebou v popisku zelenou značku, jako veřejně dostupné album. Jinak mi ale to stahování jde.
Sigel píše:Právě mě vyhodidli ze školy![]()
Smutný je na tom to, že mě to vůbec nemrzí a že cítím ohromnou úlevu, což by se na umělecký škole stávat nemělo, tam si to jde člověk užít a ne protrpět takovým způsobem, aby se mu ulevilo, když ho vyhoděj...
A teď hurá na korálky!!!!!!!!!!!!!!!!
(...a taky hurá pracovat...)
Monna píše:A jak se to stane, že vás tak vyhodí ze školy ?
Sigel píše:Monna píše:A jak se to stane, že vás tak vyhodí ze školy ?
Rozhodnou se, že člověk nemá talent, kvůli kterému ho na začátku přijali a že jeho práce nemá dostatečně hluboký umělecko-filozofický obsah. Že mám ze všeho ostatního jedničky a všechno dodávám v termínu, to už je jedno.
Ťupka píše:Sigel, nevěš hlavu! Pokud máš talent, tak se stejně prosadíš! Škola není všechno. A vím, že názory pedagogů se mnohdy od toho, co má úspěch, liší.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků