Black&White

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

Black&White

Příspěvekod Terík » stř 07. črc 2010 8:08:05

Moje spolužačka (mimochodem 19 let) se 26.6. vdávala...mým úkolem byly samozřejmě svatební šperky, která jsem jí dala jako svatební dar :). Přání bylo klasická motanice. Toť white :)
Obrázek

Obrázek

A pro sebe jsem si udělala black soupravičku :D jen ještě musím dodělat náušnice, jsem lenoch :D
Obrázek

Obrázek
Terík
Borkyně měsíce |||

Úroveň: Half Beader, half Ninja

Re: Black&White

Příspěvekod desejka » stř 07. črc 2010 8:10:12

poslední souprava úžasná *thup*
Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij!
desejka

Příspěvekod Ijetka » stř 07. črc 2010 9:46:43

oboje je moc povedené! *applause*
Ijetka
Borkyně měsíce |

Úroveň: pokročilá, ale někdy úplně mimo :)

Příspěvekod mariquita » stř 07. črc 2010 11:20:24

krásné, oboje! *applause*
Only dead fish go with the current!
mariquita
Stálý člen fóra

Příspěvekod vejujo » stř 07. črc 2010 12:49:41

Miluju motanice *thup*
"Humor je boj s lidskou blbostí. V tomto boji nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat." Jan Werich
http://www.vejujokoralky.webgarden.cz/
vejujo

Příspěvekod Balley » stř 07. črc 2010 19:08:23

Moc pěkné *applause* Zrovna dneska jsem jednu motanici dělala tetě - nedodělala zatím.. Nevím, jestli v tom je ještě nějaký jiný trik, ale mám už sedmou šňůrku a na tom jen rokajl a takové krystalky, a pořád mi toho tam přijde málo.. ty jednotlivé šňůrky se spojují nebo ne? :oops:
Balley

Příspěvekod Terík » čtv 08. črc 2010 10:25:49

Balley píše:Moc pěkné *applause* Zrovna dneska jsem jednu motanici dělala tetě - nedodělala zatím.. Nevím, jestli v tom je ještě nějaký jiný trik, ale mám už sedmou šňůrku a na tom jen rokajl a takové krystalky, a pořád mi toho tam přijde málo.. ty jednotlivé šňůrky se spojují nebo ne? :oops:

Já jich tady mám asi osm nebo devět, myslím devět..taky jsem dělala svatební 10 vlasců, ale už se mi to zdálo moc. Já na každý vlasec dávám hodně korálků a rozestupy jsou tak 1-1,5 cm, takže s hustotou nemám problém :D ale nevím, jak myslíš to spojování. Já nic nespojuji, akorát pak u zapínání do kaloty a dávám si sakra pozor, aby se mi to celé nespletlo dohromady, to já nerada :mrgreen:
Terík
Borkyně měsíce |||

Příspěvekod Balley » čtv 08. črc 2010 16:20:54

Terík píše:
Balley píše:Moc pěkné *applause* Zrovna dneska jsem jednu motanici dělala tetě - nedodělala zatím.. Nevím, jestli v tom je ještě nějaký jiný trik, ale mám už sedmou šňůrku a na tom jen rokajl a takové krystalky, a pořád mi toho tam přijde málo.. ty jednotlivé šňůrky se spojují nebo ne? :oops:

Já jich tady mám asi osm nebo devět, myslím devět..taky jsem dělala svatební 10 vlasců, ale už se mi to zdálo moc. Já na každý vlasec dávám hodně korálků a rozestupy jsou tak 1-1,5 cm, takže s hustotou nemám problém :D ale nevím, jak myslíš to spojování. Já nic nespojuji, akorát pak u zapínání do kaloty a dávám si sakra pozor, aby se mi to celé nespletlo dohromady, to já nerada :mrgreen:

Ono je to asi tím, že mám jen malé korálky (rokajl a pak jen takový pyramidky) :roll:
Balley

Příspěvekod Terík » pát 09. črc 2010 11:07:30

Balley píše:
Terík píše:

Ono je to asi tím, že mám jen malé korálky (rokajl a pak jen takový pyramidky) :roll:

Asi vím, co myslíš. Ale tak si všimni, že dávám rokajl po třech, to bych se uuzlíkovala, dávat ho po jednom :o
Terík
Borkyně měsíce |||

Příspěvekod Eiffa » sob 10. črc 2010 19:39:02

ta motanice je úžasná! a to erný vypadá taky dobře! *thup*
Eiffa
Stálý člen fóra

Zpět na Soupravy