A pro sebe jsem si udělala black soupravičku

Balley píše:Moc pěknéZrovna dneska jsem jednu motanici dělala tetě - nedodělala zatím.. Nevím, jestli v tom je ještě nějaký jiný trik, ale mám už sedmou šňůrku a na tom jen rokajl a takové krystalky, a pořád mi toho tam přijde málo.. ty jednotlivé šňůrky se spojují nebo ne?
Terík píše:Balley píše:Moc pěknéZrovna dneska jsem jednu motanici dělala tetě - nedodělala zatím.. Nevím, jestli v tom je ještě nějaký jiný trik, ale mám už sedmou šňůrku a na tom jen rokajl a takové krystalky, a pořád mi toho tam přijde málo.. ty jednotlivé šňůrky se spojují nebo ne?
Já jich tady mám asi osm nebo devět, myslím devět..taky jsem dělala svatební 10 vlasců, ale už se mi to zdálo moc. Já na každý vlasec dávám hodně korálků a rozestupy jsou tak 1-1,5 cm, takže s hustotou nemám problémale nevím, jak myslíš to spojování. Já nic nespojuji, akorát pak u zapínání do kaloty a dávám si sakra pozor, aby se mi to celé nespletlo dohromady, to já nerada
![]()
Balley píše:Terík píše:Balley píše:Moc pěknéZrovna dneska jsem jednu motanici dělala tetě - nedodělala zatím.. Nevím, jestli v tom je ještě nějaký jiný trik, ale mám už sedmou šňůrku a na tom jen rokajl a takové krystalky, a pořád mi toho tam přijde málo.. ty jednotlivé šňůrky se spojují nebo ne?
Já jich tady mám asi osm nebo devět, myslím devět..taky jsem dělala svatební 10 vlasců, ale už se mi to zdálo moc. Já na každý vlasec dávám hodně korálků a rozestupy jsou tak 1-1,5 cm, takže s hustotou nemám problémale nevím, jak myslíš to spojování. Já nic nespojuji, akorát pak u zapínání do kaloty a dávám si sakra pozor, aby se mi to celé nespletlo dohromady, to já nerada
![]()
Ono je to asi tím, že mám jen malé korálky (rokajl a pak jen takový pyramidky)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků