Leela píše:Tak jo, taky se přidám.
Nemám ráda mladé slečny (ano, ode mě to sedí, když je mi 18), které si myslí, že hloupost je ta nejroztomilejší věc na světě.
spuka píše:Leela píše:Tak jo, taky se přidám.
Nemám ráda mladé slečny (ano, ode mě to sedí, když je mi 18), které si myslí, že hloupost je ta nejroztomilejší věc na světě.
Ježíííš jak s Tebou souhlasím. Každý den po cestě v metru jen vrtím hlavou, že hloupost některých slečen nemůže být ani skutečná.![]()
PS: ( je mi skoro jednou tolik)
Leela píše:Tak jo, taky se přidám.
gianelle píše:Mě je teda dvacet, ale občas se cítím že už jsem teda pěkně stará ... inteligenční kvocient některých pubertálních holčin je vskutku úděsně nízký (nechci se dotknout mladších holek odsud z fóra, věřím že ty patří do té inteligentnější částiJo, a s věkem to stejně nesouvisí, moje spolubydlící (24) je pubertální dodneška)
gianelle píše:sááákryš, holky, já snad asi začnu nosit fialovouze srandy jsem cosi fialového ušila a ono mi to,sviňa, sluší
![]()
BTW děláte si bižu k oblečení a nebo si kupujete oblečení k bižu? Já hlasuju pro možnost b)
gianelle píše:sááákryš, holky, já snad asi začnu nosit fialovouze srandy jsem cosi fialového ušila a ono mi to,sviňa, sluší
![]()
BTW děláte si bižu k oblečení a nebo si kupujete oblečení k bižu? Já hlasuju pro možnost b)
t.tel píše: Já byla před týdnem na gymplovym srazu po pěti letech, a ty slepice byly snad ještě blbější, než dřív. Jen kroutím hlavou, když si vzpomenu, jak se před přijímačkama drtily nazpamět IQtesty ...
![]()
gianelle píše:BTW děláte si bižu k oblečení a nebo si kupujete oblečení k bižu? Já hlasuju pro možnost b)
![]()
![]()
verulina píše:Nemám ráda, když se jednou za čas chci chlubit svými výtvory a nejdou mi nahrát fotky na Rajče
verulina píše:Nemám ráda, když se jednou za čas chci chlubit svými výtvory a nejdou mi nahrát fotky na Rajče
makika99 píše:Nesnáším vtíravý prodavačky, který se mi mermomocí snaží něco prodat! Chodí mi za zadkem a blbě se ptají "můžu Vám nějak pomoci?"
A hnusný pošasí!
Meg píše:makika99 píše:Nesnáším vtíravý prodavačky, který se mi mermomocí snaží něco prodat! Chodí mi za zadkem a blbě se ptají "můžu Vám nějak pomoci?"
A hnusný pošasí!
Já nesnášim, když jsem v obchodě sama a prodavačky mě pronásledujou mezi regálamaAbych jim tam náhodou něco nešlohla nebo nevim
Meg píše:makika99 píše:Nesnáším vtíravý prodavačky, který se mi mermomocí snaží něco prodat! Chodí mi za zadkem a blbě se ptají "můžu Vám nějak pomoci?"
A hnusný pošasí!
Já nesnášim, když jsem v obchodě sama a prodavačky mě pronásledujou mezi regálamaAbych jim tam náhodou něco nešlohla nebo nevim
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků