setapouch píše:Pro mě je oddechovka cokoliv od Terryho Pratchetta, hlavně ze Zeměplošské série...
eriana píše:Další Zeměplošská fanynka?![]()
Terryho taky doporučuju, jsou to moc oddechové knihy.
Ála píše:eriana píše:Další Zeměplošská fanynka?![]()
A já jsem další!!!!![]()
Mám teda ráda hlavně knížky s trojicí čarodějek, ale už jsem přečetla i skoro všechny ostatní...
setapouch píše:Ála píše:eriana píše:Další Zeměplošská fanynka?![]()
A já jsem další!!!!![]()
Mám teda ráda hlavně knížky s trojicí čarodějek, ale už jsem přečetla i skoro všechny ostatní...
Klobouk s oblohou a Svobodnej národ !kromě jiných
Macek.K píše:Teď jsem znovu, nevím už po kolikáté, začala číst Jirotkova Saturnina a nebo mohu doporučit Pan Kaplan má stále třídu rád od Leo Rostena. U toho se nasměju vždycky, ikdyž jsem to četla nesčetněkrát. Dále pak Robert Fulghum a nebo mě docela pobavili povídky Martina Stropnického.
Macek.K píše:Mariquito, a jaké to bylo? Divadlo mám moc ráda a na tuhle inscenaci už jsem koukala v programu ABC. Jen jsem se bála srovnání s knížkou.
tajemny-poutnik píše:setapouch píše:Pro mě je oddechovka cokoliv od Terryho Pratchetta, hlavně ze Zeměplošské série...
souhlasím zeměplocha nemá konkurencitaky bych doporučovala
Terík píše:tajemny-poutnik píše:setapouch píše:Pro mě je oddechovka cokoliv od Terryho Pratchetta, hlavně ze Zeměplošské série...
souhlasím zeměplocha nemá konkurencitaky bych doporučovala
Můžu mít takový dotázek?? Taky bych si od Terryho ráda něco přečetla, ale jaksi nevím, s čím začít..nebo je to jedno? Díky moc
eriana píše:Další Zeměplošská fanynka?![]()
labunka píše:eriana píše:Další Zeměplošská fanynka?![]()
hlásím se do klubu fanynek zeměplochy!!!
Evík píše:labunka píše:eriana píše:Další Zeměplošská fanynka?![]()
hlásím se do klubu fanynek zeměplochy!!!
já se taky hlásím, objevila jsem ho nedávno ale je to fakt bomba, začla jsem Sekáčem a pokračovala, čtu to napřeskáčku, ale Čarodějky na cestách, Maškaráda a Malí bohové se mi zatim líbili nejvíc, jo a taky byl dobrej díl Zloději času...no a pak na oddech taky klasika: Saturnin a Pan Kaplan a Tři muži ve člunu a Alchymista a tak...
Nejlíp Zeměplochou, tu pak můžeš číst donekonečna, je jí pěkných pár dílů...a většinou v nich najdeš známé postavy...(hlavně Smrtě). A pokud tě to chytne, budeš se k nim vracet... ze Zeměplochy bych sáhla po Mortovi jako prvním, dostaneš se do děje a pak už je to vcelku jedno...ještě stránka, kde si můžeš trochu udělat obrázek http://www.discworld.cz/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků