Mapa je vpravo ořízlá, ale když si jí stáhnete do počítače, měla by být celá.
Majka píše:A jak já bych chtěla do Jablonce, kde je všechno za půlku peněz...
romča píše:Majka píše:A jak já bych chtěla do Jablonce, kde je všechno za půlku peněz...
Jj, chystám se tam v létě, jen co odložím synka k babičce. Dneska jsem byla v Praze v Rooye, podruhé během měsíce, a musím říct, že jsem byla dost zklamaná a v podstatě kromě 6 vinutek jsem tam neměla co koupit. Nechala jsem tam 106,- Kč, což je na mě směšná částka. Ale možná mám jenom smůlu.......každopádně do jblonce bych chtěla moc a do ŽB ke Kortanům taky
Mayim píše:romča píše:Majka píše:A jak já bych chtěla do Jablonce, kde je všechno za půlku peněz...
Jj, chystám se tam v létě, jen co odložím synka k babičce. Dneska jsem byla v Praze v Rooye, podruhé během měsíce, a musím říct, že jsem byla dost zklamaná a v podstatě kromě 6 vinutek jsem tam neměla co koupit. Nechala jsem tam 106,- Kč, což je na mě směšná částka. Ale možná mám jenom smůlu.......každopádně do jblonce bych chtěla moc a do ŽB ke Kortanům taky
Do Jablonce jsem letos o prázdninách chtěla taky (a do Smržovky ještě víc), ale chybí to nejzásadnější... finance
pavhave píše:Ahoj, nevíte náhodou, jestli mají naspirále korálky TOHO přímo v kamenné prodejně? Nebo jsou k dostání jen jako objednávka přes internet? Díky
gianelle píše:Za týden se chystám do Prahy a jen mě tak napadlo, kterou z poboček koralky.net (Smíchov, Vinohrady, Holešovice) spíše stojí za to navštívit? Liší se nějak sortiment prodejen?
Naja píše:Trochu upresneni - na Tesnove je Glass Components adresa: Petrska 24 a maji otevreno Po-Pa 9-16, jinak Olbi koralky se o kousek prestehovaly (je to uz cca pul roku, mozna i dele) na Korunni 33 a maji oteviracku Po-Pa 10-18. Od 1.4. bude v Korallu oteviraci doba Po,Ut,Ct 11-19, St 11-20, Pa 11-18, So 11-15. A GB Beads (http://www.robinsonkoralky.cz) v Blanicke maji otevreno Po-So 10-18. Doufam, ze alespon nekdo tyto informace vyuzije a treba se casem objevi i v super mapicce od Majky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník