ridaska píše:Vypadá to dost slibně, poraďte jaká by byla nejvhodnější síla, či průměr. Díky!!
haany píše:Ooook, tak som tu zas![]()
Objednavam zo Spiraly a teraz neviem... Nymo alebo S-Lon? Napokon som sa aj s tym druhym vcelku spriatelila, sije sa mi dobre. Ale co som si vsimla, S-Lon ma o par metrov vacsi navin za rovnaku cenu. Ja viem, poviete si, ze to je jedno, dva-tri metre hore-dole... Ale mne to az tak uplne nie je, aj dva metre navyse potesia, obzvlast, ked si tie nite nemam ako inak zohnat...
Dalsi problem... Ake farby? Biela a cierna su samozrejmostou. Som maniak na zelenu a modru, to je asi tiez jasne. Zeby este cervenu? (Poznamka - mam obmedzeny rozpocet, preto ich nechcem vela. A cervena sa s bielou podla mna ani velmi nepobije...)
Budem vam velmi vdacna, ak sa niekto ozve este dnes, dnes idem totiz zadat objednavku, nech mama zajtra rovno posle peniaze![]()
haany píše:Dakujem, asi si necham poradit od tebaA vezmem si aj jednu z tych farieb, ak tam bude
Asi najskor tu pieskovu
![]()
Mimochodom... Skvela tem sutaze, aspon si mi pripomenula, co za film chcem uz dlho vidiet a mam ho doma![]()
![]()
haany píše:Ja dakujem![]()
Toto by si klasifikovala ako pieskovu?
http://www.naspirale.cz/product_info.ph ... rown-civka
Nejak na to uz dobre nevidim.
Zpět na Komponenty a návlekový materiál
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník