Kaczka píše:a já si myslím, že forum by mělo být přesně okopírované podle starého. Rozdělení na pryskyřici a šité, to vítám, ale hlavní témata by měla být jako tam. Dost tápu a nejen tady... najít téma, co mě zajímá, ne tak si ještě zapamatovat, kde bylo...
Ogula píše:Udd, bez fóra jsem byla jak bez ruky...
t.tel píše:Je fakt, že např. takový náhrdelník s fimem lze zařadit do dvou kategorií: do náhrdelníků a do fima, to asi není úplně ono...
kam psát dotazy, problémy typu: "šiju spirálu a nekroutí se, co s tím?" "nevím, jak zakončit ..."? Podle mě by to mělo patřit do kategorie Techniky - diskuze o konkrétních technikách + inspirace a návody, ale na starém fóru byla většina takových dotazů v Korálcích obecně.
tajemny-poutnik píše:jinak co se týče ochrany proti spamům nešlo by přidat kontrolní otázku jako 1+1=? na některých forech to tak funguje
gianelle píše:upravila jsem - hlavně ty vnořené sekce, obchodní a chlubící zóna je zpět kde byla včera - lepší?
Jitulenka píše:Ahoj, jsem ráda, že opět funguje nějaké forum - dost často jsem navštěvovala staré. Jenom nevím, jestli to popíšu dobře, a taky nevím, jestli nedělám já něco špatně, ale když jsem šla ta staré fórum tak jsem si to otevírala nějak, že se mi zobrazovali nové příspěvky - asi jich bylo 5 nebo tak nějak. Myslím si, že se za chvilku ztratíme, zvlášť, když se nové příspěvky objevují až na konci. Jestli jsem to napsala nesrozumitelně tak se omlouvám, třeba mě některá pochopíte. Jinak dík za fórum
Zpět na Návod, pravidla a organizační věci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků