Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Soutěž v tvorbě šperků na dané téma. Své soutěžní výrobky můžete vkládat do třetího týdne daného měsíce, poslední týden v měsíci se hlasuje a hodnotí. Vítěz získává privilegium vyhlásit téma na další kolo soutěže.
Dlouho jsem přemýšlela, jak a co nadhodit coby téma, až mne napadly hony, lovy, všechny odstíny jantaru, okru a hnědé ve slábnoucím slunci, tmavá zeleň jehličnanů, ranní mlhy a vůně grogu, zkrátka cokoliv vás napadne při slově říjen. Technikám se meze nekladou, pro jednou si dopřejme trochu volnosti Takže hurá na lov nápadů a krásných šperků!
zlaté sluníčko, zoraná pole, zelené stromy, světle zelená tráva, která se ještě pořád s úspěchem pokouší růst... a do toho všeho kapky rosy a jinovatka přízemních mrazíků... rokajl z Korálkárny, zlaté komponenty z putovního balíčku, říční perličky z beadaholique.com... a khaki NYMO...
detail
Jestliže já nejsem pro sebe, kdo je pro mě? A když jsem jenom pro sebe, co jsem? A jestliže ne nyní, pak kdy?
já vidim jablka jablka jablka a z nich kalvádos nebo jablkovici. Na Haveláku měla babka štyry jabka.... (paní Stiborová nejni babka a měla jen jedno) no a takhle sem si ho zpracovala já. Chlapa jsem ulovila ve starym kalendáři živej se nechtěl nechat přesvědčit.
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je. Jan Werich