prosba o radu se zvířátkem - gekon, agama

Pokec pro chovatele ;)

prosba o radu se zvířátkem - gekon, agama

Příspěvekod Dragonela » sob 13. bře 2010 13:13:20

Ahojky,

vím, měla bych toto téma zařadit do domácích mazlíčků, ale tady si ho přečte třeba víc lidí, tak snad mi odpustíte.

Chystám se pořídit si zvířátko, konkrétně gekona nebo agamu, nejsem ještě rozhodnutá které, zatím sháním informace na internetu.
Velice bych uvítala nějaké rady a postřehy. Na internetu se člověk dozví spoustu obecných věcí, ale osobní zkušennost je k nezaplacení.
Třeba jak se ty zvířátka projevují, zda se dají ochočit aby lezly po ruce, jesli koušou, jesli se můžou nechat běhat volně po bytě...to jsem se nikde nedozvěděla.

Máte-li někdo zkušennosti s těmito mazlíky a poradíte mi, budu moc vděčná. Díky
Naposledy upravil gianelle dne sob 13. bře 2010 17:35:42, celkově upraveno 1
Důvod: odpustíme, ale přesuneme ;)
Dragonela
Borkyně měsíce ||

Re: prosba o radu se zvířátkem - gekon, agama

Příspěvekod Beriija » sob 13. bře 2010 15:13:32

spíš bych se být tebou zeptala na nějakém fóru milovníků těchto plazů... na lide.cz i dalších serverech bude zaručeně něco takového, kde bude i víc lidí, kteří budou vědět... ;)
Beriija

Příspěvekod Miau » pon 15. bře 2010 12:46:58

segra ma agamku. a kdyz prijedu tak me s ni chodi vitat na rameni. jeste se s ni pohybuje pomalu aby ji nevyplasila, protoze je jeste malinka a teprve si na sebe zvykaji, ale mazliva je a vycvicena na par veci uz taky :-) pobehovat po byte taky muze,ale jen chvilema. terarko urcite potrebuje, aby mela to sve tropicke prostredi.
Miau
Miau

Příspěvekod Dragonela » pon 15. bře 2010 18:10:19

Miau píše:segra ma agamku. a kdyz prijedu tak me s ni chodi vitat na rameni. jeste se s ni pohybuje pomalu aby ji nevyplasila, protoze je jeste malinka a teprve si na sebe zvykaji, ale mazliva je a vycvicena na par veci uz taky :-) pobehovat po byte taky muze,ale jen chvilema. terarko urcite potrebuje, aby mela to sve tropicke prostredi.

děkuju moc za odpověď *jump* potěšila jsi mě, že se s ní dá trochu hrát, bála sem se, aby nemusela být pořád zavřená
Dragonela
Borkyně měsíce ||

Zpět na Domácí mazlíčci