...opsí, zas mě chytli....!
kytiššškáááááááá!
Batmyš:-)
...8, 9, 10...před pikolou, za pikolou...
..aspoň jedna z nich bude "po mamince" aneb korálkovací myš...
Ála píše:Jo, já miluju všechny hlodavce:-)
Bohužel je nemůžu mít momentálně doma, tak bydlí u kámošky, její manžel jim vyrobil krásnej domeček.
Jo, a opravdu jsou dvě, i když jsou těžko k rozeznání (Esminka se pozná podle toho, že má - zjevně už od narození -malinko nakousnuté ucho a zatím je menší. Esme taky poznám podle toho, že zatím jen ona umí vyšplhat nahoru po pletivu až na vršek domku Viz foto 1 . Ale to se může taky brzo změnit, jsou to mršky šikovný
)
Ála píše:Tuhle fotku jsem si prostě nemohla nechat pro sebe...![]()
![]()
Osky - milovnice čaje
![]()
haany píše:Jeeeeeeeej, Amy je husky, vsak?
BERUSETERENI píše:ty jsou užasný![]()
![]()
haany píše:Bodli by nove fotky
ivamka píše:HNUSnesnáším hlodavce. Každou zimu se nám usídlí v unimo bunće myšla někdy více. vždy si někde najdou dkulinku, ale to nic není proti tomu, jak jsem v práci musela prolízat s deratzizacema jímky a někdy opravdu ty kousky byly šíleně veliké. Nejodpudivější jsou ti černí s ty jejich ocasy. Nevím jak to někdo může chovat doma a ještě posílat fotky na korálkové forum
ivamka píše:Omlouvám se, měla jsem asi den blbec. Stále mi leží v hlavě ta naše myš v unimobunće a že budu muset nachystat past:-) Přitom je to fakt rozkošné, když člověk vidí ty očička. Vloni tam taky přezimovaly dvě, a celou zimu jedly žaludy co tam měl nychystané manžel, že bude sázet duby. Letos zase ujedla kus mýdla, což nechápu. Někdy se mi zdá, že tu lidi nepíšou, co zrovna cítí, ale že se chtějí někomu vlichotit. Ni mi nikdo nelichotí což já přijímám s oblibou. Taky není proč. a ani to nechci.
haany píše:Ja som bola pred tyzdnom na slovenskej potkanej vystave, takmer som si zase par prckov slohla![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků