renda píše:Já zatím problém neměla, dejte jim šanci, třeba neměla svůj den, nebo měla své dny, já dělám v obchodě a ač se snažim bejt milá, někdy sama sebe slyšim, že to nejde
Péťa píše:Souhlas Terezko, hlavně ta na Vltavské, co ani neodpoví na pozdrav a nechce dát stvrzenku a pak na tebe kouká, co že jí otravuješ. Nechápu.. kdyby dělala v supermarketu u pokladny, ale v korálkovém obchodě, kam choděj lidi převážně dobře naladěni? Docela tam nemám chuť příště chodit.Jak to vypadá na Jiřího z Poděbrad? Na Andělu se paní taky moc netvářila. Doufám, že to takhle nebude v tý Praze pokračovat dál, když už nám zavřeli Oktu.
Berfuška píše:dneska mi přišlo mé první TOHO... jsem z toho mírně v rozpacích... žesnký jak s tím mákem můžete šít?!
haany píše:Mam teraz akusi divnu krizu...Zacalo ma velmi bavit obsivanie kamienkov. Mam vsak ten problem, ze sice kamienok obsijem, ale potom uz nemam chut vymyslat a sit spiralu, dutinku alebo nieco podobne na zavesenie. A tak sa mi hromadia obsite kamienky, ktore nie je na co zavesit...
Co so mnoooouuuu?
haany píše:Mam teraz akusi divnu krizu...Zacalo ma velmi bavit obsivanie kamienkov. Mam vsak ten problem, ze sice kamienok obsijem, ale potom uz nemam chut vymyslat a sit spiralu, dutinku alebo nieco podobne na zavesenie. A tak sa mi hromadia obsite kamienky, ktore nie je na co zavesit...
Co so mnoooouuuu?
prometka píše:Korálkové obchody v Pittsburghu jsou naprostým zklamáním:-(
haany píše:Tak, ja zajtra idem zase do nemocnice, idu mi vyberat este nejake droty z clenka... vobec sa mi tam nechceAle tak co, prepasujem si so sebou aj nejake tie koralky
Aboladen píše:Nesnáším háčkování!Další chuchvalec korálků a perlovky letěl do kouta!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník