jo holky dik za ty rady samozrejme se najde vul co vam pise do fora poprve protoze mu to nekdo doporucil takze i kdyz si najde FAQ tak mu to nepomuze a stejne to jaksi po...
to ze prispevek zmizi sem netusil ze ten obrazek je nezadouci take ne
ano mam presne zajem o takovehle nausnice nevim kolik stoji ten kurz na to vyrobit to z te prislusne mym radcem doporucene hmoty
ale ted zhruba vim ze kdyz sem zasel za nejakejma holkama ve zlatnictvi a ptal se jak se to da pridelat nebo pozlatit tak mi rekly jako ze se to dela v celku a to bud zlato nebo stribro a ze pro takovou velikost co jim popisuju by to asi bylo nejlepsi nejspis z nejakyho bilyho zlata cemuz nejenze sem nerozumel ale protoze sem to nepochopil mel jsem dojem ze videj balika (opravdu tak vystupuju obcas) a doporucili mi at si to nejdriv navrhnu s toleranci na milimetry a pak ze mi reknou neco presneho ale zatim ze by me to stalo zhruba sedmicku nebo sestku i s praci coz mi prislo jako zajimave ano mate pravdu znim jako skrt no jo ale prave proto stale netusim jesli je to vubec vhodne aby tak velikou a objemnou nausnici (podle toho obrazku) jo a ve tvaru hada visiciho za ocas do U a s hlavou cimici dopredu jesli je vlastne dobre aby to bylo ze zlata a aby to neurvalo nekomu ucho samozrejme ridim se tim ze prani bylo aby to bylo z lesteneho kovu nebo stribra no rozhodne mi ta zalezitost nedala dva dny spat takze se ji snazim realizovat jakkoliv cili v porovnani s nejakym kurzem abych to opravdu dokazal vyrobit sam se mi to nezda tak tezke nebo neresitelne a samozrejme to ze neznam cenu materialu a nedokazu si predstavit ze by to mohl byt jakykoliv material o objemu pet centitemtru vyska centimetr sirka i hloubka s tim ze se to zhruba opracuje na neco s prumerem 4-5 milimetru a cili pro uziti stribra nebo zlata sem se dozvedel ze to mam jit za zlatnikem a ten kdo mi to doporucil mi dal i telefon na svagra ale take chapu ze to sice nekomu rozzari oci sakradosiroka ale aby to splnilo i muj ucel ze tu kravinu udelam vlastnorucne by mi ten kurz neskodil ba naopak zaujal nejspis vic
hele rošťačky dik za rady dodane a mozna i za nejake dalsi potom sorry za ten pravopis u toho PC sem za ta leta zvlcil jo a predpokladam ze v tom kurzu se nejen dozvim s jakym materialem pracovat ale i jake nastroje na to pouzit tak zatim
Jan BigFoot Vasicek