Danysska píše: Na Fleru musím pod cenu jít, protože kdybych to měla napočítat tak, aby to odpovídalo vynaloženým hodinám práce, tak by to snad ani nikdo nekoupil.
martinadk píše:Danysska píše: Na Fleru musím pod cenu jít, protože kdybych to měla napočítat tak, aby to odpovídalo vynaloženým hodinám práce, tak by to snad ani nikdo nekoupil.
jo, s těma cenama je to šílený, nechápu kolikrát jak to za tu cenu můžou prodávat...teď byl u nás trh a byla tam paní s háčkovanými náhrdelníky - jednobarevné jednoduché, ale dlouhé, s uzlem vepředu a chtěla za ně necelé 200,-když vím, kolik hodin se to dělá...ta snad na to má trpaslíky
Nebo je úplně blbá Narovinu se takových lidí ptám, proč kazí ceny ostatním, považuji za slušnost mít podobné ceny jako ostatní v mém oboru. Vždycky koukají jako vrány.
Danysska píše:Nebo je úplně blbá Narovinu se takových lidí ptám, proč kazí ceny ostatním, považuji za slušnost mít podobné ceny jako ostatní v mém oboru. Vždycky koukají jako vrány.
No ale ve finále si to stejně zákazníci koupí od těch, co tu cenu mají lepší![]()
Já si třeba o sobě myslím, že za tu dobu co dělám ty rukodělné výrobky, tak nejsem takové tele a práce mi jde hezky od ruky. Ano, samochvála smrdíA když se podívám za jaké ceny se prodávají podobné věci, tak mi přijde, že ty holky to snad dělají po odečtení nákladů na materiál tak za dvacet korun na hodinu
Fakt mi hlava nebere, že si někdo třeba za náušnice, co se dělají tak cca hodinu, řekne 45 korun. Samozřejmě ještě z toho odvede 11 % Fleru....občas mi jde z toho hlava kolem.
Taky proto jsem chtěla dávat výrobky na Etsy, protože tam to je s cenama lepší. Co jsem se tak koukala, tak ceny nízké nebyly a tak nějak odpovídaly podle mého názoru. Samozřejmě výjimky se našly taky, ale nebylo jich moc. No ale kdybych na ty svoje ceny měla ještě narazit 20% DPH, tím pádem stejně narazit % i na Fleru, tak už bych byla totálně out
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků