CD v aute

Volný pokec na libovolné téma

CD v aute

Příspěvekod Miau » čtv 11. bře 2010 9:51:41

Ahoj holky,
protoze dost casto posledni dobou jezdim do bratislavy, uz mam ohranych tech svych 6 cd co v aute mam a protoze uz me nebavi a radio mi na D1 moc nefunguje, chtela bych se zeptat jakou poslouchate hudbu v aute vy? mate nejake oblibene cd? a je to spise rytmicka rychlejsi hudba nebo neco klidnejsiho?
Miau
Miau

Re: CD v aute

Příspěvekod ivamka » čtv 11. bře 2010 10:34:14

Syn koupil od spolužáka radio s kazetákem, protože máme starté auto a spolužák si chtěl koupit s CD. V létě jel z Ostravy do Ralska s kamošema na týden a dlouhá cesta. Celou cestu poslouchali zapomenutou kazetu Michaela Jacksona. Pořád dokola a když ji dnes v autě pustíme vzpomíná na tu cestu. To bylo ale vyjimečná událost věřím, že se časem člověku všechn ohraje. Mám určitá období, kdy co poslouchám a pak to změním. Vytáhnu něco, co jsme dlouho neslyšela a poslouchám furt dokola. Teda pokud je to dobré. Třeba i nějaký folk, country,Qeen, Enya, Elán, Roxette. Dobré je ale i to rádio, pokud se dá naladit.
ivamka

Příspěvekod jilinka » čtv 11. bře 2010 10:36:15

máme nahrané CD plné španělských mp3... do města to ale moc není, spíš na delší cesty. Jakmile to pustím,mám tendenci víc šlapat na plyn :)
Jinak máme směsku všeho možnýho, rock, pop, latinskoamerické úlovky z dovolených apod... když jedu sama bez manžela, občas změním na nějakou folkovou notu... Čechomor, Nohavica, Kamelot...
důležité je, to čas od času měnit, jinak je to na bednu... :mrgreen:
jilinka

Příspěvekod Ála » čtv 11. bře 2010 10:58:51

Do auta si beru hlavně Miku a vůbec spíš takový veselý a rychlejší písničky.
Ála
Stálý člen fóra

Úroveň: Pokročilý, stále se učící a žasnoucí

Příspěvekod Anča:-) » čtv 11. bře 2010 13:20:07

Ála píše:Do auta si beru hlavně Miku a vůbec spíš takový veselý a rychlejší písničky.

no Miku taky, ted tam mám to nové CD:-D, nějaké to country typu Alan Jackson taky není špatný no a pak nějakou takou směsku písniček co mám ráda, jo a u support lesbiens často dost šlapu na plyn takže ty spíš na dálnici:-D
ví Bůh né výbuch vy popletové popletení ustrašení
http://www.fler.cz/anicka8
https://www.facebook.com/pages/Anbeads/233832643404954
Obrázek
Anča:-)

Úroveň: mírně pokročilý, uvítám rady a tipy, stále zápasím s foťákem :-D A omlouvám se za gramatické chyby

Příspěvekod Ála » čtv 11. bře 2010 20:39:58

Anča:-) píše:
Ála píše:Do auta si beru hlavně Miku a vůbec spíš takový veselý a rychlejší písničky.

no Miku taky, ted tam mám to nové CD:-D, nějaké to country typu Alan Jackson taky není špatný no a pak nějakou takou směsku písniček co mám ráda, jo a u support lesbiens často dost šlapu na plyn takže ty spíš na dálnici:-D

Jo, nový CD je super! Moc podařený!
Ála
Stálý člen fóra

Úroveň: Pokročilý, stále se učící a žasnoucí

Příspěvekod evitschka » pát 12. bře 2010 8:03:52

Do auta jsme si s přítelem udělali takovou směsku proti usnutí - spíš rychlejší věci. Když jedu sama, poslouchám Marilyn Mansona, toho přítel nesnáší. A on zase, když jede sám, poslouchá Nohavicu s kapelou. Nohavicu mám normálně ráda, ale s tou kapelou mi silně leze na nervy :roll:
Don't say no, just say now.
http://czechbeadwork.blogspot.com/
evitschka
Borkyně měsíce |

Úroveň: Mírně pokročilá, ale pořád s něčím začínám...

Příspěvekod Lejana » pát 12. bře 2010 9:55:57

V autě mám taky většinou rychlejší muziku, víc rockovou, zvlášť když jezdím sama a v noci, abych neusnula, hlavně britské Skunk Anansie, Queen, Alanis Morissette, ale taky Hapku s Horáčkem, Jarka Nohavicu. Můj manžel poslouchá v autě zase country a folk, což já nemusím.
Lejana
Stálý člen fóra

Úroveň: pokročilá, ale pořád se mám co učit a učím.....

Příspěvekod romča » pát 12. bře 2010 15:06:37

V autě poslouchám metal, a to hlavně Slipknoty, Metallicu, Stone Sour, taky občas Foo Fighters nebo ABBu. Radio nesnáším, melou tam pořád ty samé přihlouplé písničky, já radši něco " od podlahy" *jump*
romča

Úroveň: pokročilý závislák, stále se učící

Zpět na Pokec