Veterina na Praze 10

Volný pokec na libovolné téma

Veterina na Praze 10

Příspěvekod Miau » stř 03. bře 2010 16:30:20

Ahoj holky, mam tu jedno tema uplne mimo, ale je nas tu hodne tak mi treba nektera poradite.
Pristehovali jsme se do podnajmu do vrsovic i s mym kocourkem, ktery ma problemy s metabolismem a potrebuje pravidelnou peci a kontrolu.
Proto shanim veterinare nekde na praze 10 v okoli malesic, strasnic, vrsovic, vinohrad nebo tak.
Bohuzel jsem ale s veterinari mela i spatne zkusenosti, proto bych rada k nejakemu dobremu, hodnemu co ma zviratka opravdu rad.
Nevite o nejakem takovem?
a pokud o nem vite a neni z prahy 10 tak mi ho prosim take napiste.
potrebujeme pro nej starostlivou peci a nerada bych ho davala do nespolehlivych rukou.
Vozit ho 50km za prahu ho nechci. sice cestovani zvlada dobre ale kratke cesty ma radeji :-)

moc dekuji
Miau
Miau

Re: Veterina na Praze 10

Příspěvekod IjaSv » stř 03. bře 2010 16:45:55

Zdravím,
já byla spokojená s péčí v AA-vet na Praze 10 - měla jsem pejska. Ale každému sedne jiný veterinář, takže těžko poradit. Co se týče profesionální úrovně myslím že jsou tam všichni lékaři výborní a hlavně mají na místě veškeré vybavení, takže není nutné na specializovaná vyšetření nikam dojíždět tak jako když člověk chodí do malé vet.ordinace(s tím mám špatné zkušenosti).
http://www.aavet.cz
Přeji dobrou volbu při výběru.
Iva
IjaSv

Příspěvekod Miau » stř 03. bře 2010 17:04:03

moc dekuji
Miau
Miau

Příspěvekod ssari » čtv 04. bře 2010 12:14:54

Moje kolegyně měla dobré zkušenosti s veterinou, která je nahoře nad Francouzskou, jak je zastávka tram Krymská. Já mám výborné zkušenosti s veterinou na Smíchově na rohu ulice Na Bělidle. Chodila jsem tam s koťátkem, kterého dokázali vyléčit z těžké chřipky a mému nynějšímu kocourkovi tam po úrazu perfektně odoperovali ocásek.
ssari

Zpět na Pokec