setapouch píše:Holky, že to řešíte...mám 4 snachy, takže jsem 4x protivná tchyně...jedna snacha se prakticky nezdobí, 2 jsou na MD, takže se nemají kam zdobit a prcci by jim asi ty okrasy dlouho na krku nenechali a ta čtvrtá nosí jedině hotové řetězy a prstýnky z chirurgické oceli...a mám se jít kvůli tomu picnout? Dělám, co mě baví, občas prodám, občas rozdám, ale nedokážu sedět s rukama v klíně nebo čumět na stupidní seriály od rána do večera. Korálky mě ze všech rukodělek, co jsem kdy zkusila, drží nejvíc...takže na veřejné mínění se můžu vybodnout, hlavně, že to uspokojuje mě, ne?
Sigel píše:setapouch píše:Holky, že to řešíte...mám 4 snachy, takže jsem 4x protivná tchyně...jedna snacha se prakticky nezdobí, 2 jsou na MD, takže se nemají kam zdobit a prcci by jim asi ty okrasy dlouho na krku nenechali a ta čtvrtá nosí jedině hotové řetězy a prstýnky z chirurgické oceli...a mám se jít kvůli tomu picnout? Dělám, co mě baví, občas prodám, občas rozdám, ale nedokážu sedět s rukama v klíně nebo čumět na stupidní seriály od rána do večera. Korálky mě ze všech rukodělek, co jsem kdy zkusila, drží nejvíc...takže na veřejné mínění se můžu vybodnout, hlavně, že to uspokojuje mě, ne?
Vsadím boty (a to mám do mrazu jen jedny), že vůbec protivná tchýně nejsi, naopak musíš být výjimka, protože Tvoje věci si pamatuju, moc se mi líbí, a hlavně někdo, kdo dělá tak krásné věci a ještě si vybere nick s takovým humorem (miluju Saturnina), NEMŮŽE být protivný. Mimochodem, mně je čerstvě 21 a nosím takové věci, že vrstevnice tvrdí, že to je na ně moc; a starší dámy zase, že to může nosit jen mladá holka. Tohle prostě nejde objektivně vyřešit...
Ála píše:Já si myslím ( a zatím mám takovou zkušennost i osobně), že ten, kdo korálkuje, nemůže být protivnej, ani kdyby chtěl![]()
Jednak lidi, co korálkují, musí mít trpělivost, takže pak ji určitě maj i s lidma a druhak, korálkování přece vyvolává dobrou náladu, takže jakýpak protivy mezi korálkářkama!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků