Nosíte korálky?

Volný pokec na libovolné téma

Nosíte korálky?

Příspěvekod ivamka » čtv 11. úno 2010 9:10:37

Ukazovala jsem tchýni své výrobky. Nemám to nafocené, ale vlastně ted ani nemám chut něco dělat. Vzala mi uplně chut do navlíkání i šití. Říkala, že je to pěkné, ale ona by to nenosila. Ukazovala jsme jí další a ona už se ani nedívala. Bylo to pro mně hrozné. Přitom sestra mi hodně věc í prodala v práci ale ještě pořád potřebuji něco vyděla podler počtů jsme ještě asi 1500korun v minusu a plno korálků se nákup nepovedl tak se tro snažím, dohnat. Je pravdou, že něco jsme i rozdala jen tak. Ted je takové blbé období, že člověk na sebe naháže svetry tak korálky ani nenosí. Já vlastně korálky nenosím ani v létě nikde nepracuju a nikdy jsme se nějak nezdobila, nemaluji se a při tom věčném shonu nestíhám, ale řekla jsem si, že začnu. Za těch 15 stovek , co mám asi v korálkách něco sportovního vyrobím at to není moc romantické. Pak to snad vyfotím a dám tady.
ivamka

Re: Nosíte korálky?

Příspěvekod mslovakova » čtv 11. úno 2010 9:30:31

na tchýni se vykašlete, nemá v sobě ani trošku slušnosti,
co na tom, že ona by to nenosila, třeba to není její styl, ale může to, alespoň pochválit,
já spoustu věcí co udělám nenosím, páč mám jen jeden krk, dvě uši a dvě ruce, takže při tom množství co uděláte, by jste to stejně neunosila,
ale vždycky si dovedu představit, co bych si k vytvořeným, korálkům oblékla a na jakou příležitost,
nosím je celý rok
a mám určité kousky, které jsou jenom a jenom pro mě
i tak Vám přeji spoustu další nápadů, úspěchů a tvořivé chuti
*cool* *cool* *cool*
Hodný holky se dostanou do nebe, zlý všude.
mslovakova

Příspěvekod regi.m » čtv 11. úno 2010 10:14:16

Milá Ivamko.
Na tchýni se vykašli. To už je sám o sobě zvláštní živočišný druh :) .
Nikdy jsem korálky, ani jiné věci (šperky, zlato) nenosila, maximálně náušnice. Od té doby, co korálkuji, korálky nosím, i v zimě, i v létě, skoro každý den. Jsem spíše na sportovní a pohodlný styl, tričko, rifle, mikina (zaplaťpánbůh, že nemusím do práce v lodičkách a kostýmkách :D - to by mě asi zabilo). A i k takovým věcem jdou nosit korálky, něco jednoduchého, jemného, do výstřihu, v zimě zase něco delšího a když už se stane, že někam jdu, tak si vezmu něco "honosnějšího". Někdy, i když jdu jen do obchodu, tak si vezmu na sebe korálky, jen tak, pro radost.
Co se týče peněz, co máš v korálkách, to si myslím, že má tady na fóru každá z nás ;) . Taky si to říkám, že doma mi leží spousta materiálu, přesto vesele dál nakupuji další a další a další... *rofl1* . Když už pro nic jiného, tak pro obyčejnou radost. Je materiál, co mi doma leží třeba rok, pořád ho obcházím a pak najednou blesk (nápad) a je to tu a dělám z toho, co mám.
Takže nebuď smutná, na tchýni se vykašli (je tu takový smajlík, co stahuje kalhoty a odhaluje zadek, ale nevím, jestli by to nebylo moc, ti ho na toto místo dát *rofl1* ), popani korálky a jeď !!!!
regi.m

Příspěvekod ssari » čtv 11. úno 2010 10:25:53

Já bych s tchýní takové věci vůbec neřešila, ta moje je třeba úplně mimo a i když by byla korálkového zaměření, určitě bych neměla chuť jí nějaké nabízet nebo třeba jen ukazovat. Korálky ukazuji jen mamce, manželovi nebo své kamarádce, nikdo z nich korálky nenosí, ale všem se líbí, ale každému úplně jiný kousek. S tchýní se netrap, každý má jiný vkus a ke korálkům jiný vztah a někteří lidé Ti nepochválí nic jen proto, že závidí. Minule jsem pekla bublaninu, byla o 99,9% lepší než ta, co přivezla tchýně (manžel ji "sežral" na posezení téměř celou behem několika minut) a tchýně ji ani neochutnala a vzteky snědla raději tu svou *rofl1* *rofl1*
ssari

Příspěvekod Ála » čtv 11. úno 2010 13:12:23

Ano, ano, já už tvořím z korálků asi 15 let a jsem tzv. "sysel", takže máloco dám z ruky (pokud to není přímo dělané pro někoho), takže toho mám doma fůru. Zjistila jsem, že mou bižu nenosím až v takové míře, jak by si zasloužila, takže jsem si dala nedávno předsevzetí, že se polepším a snažím se - každý den aspoň nějakou maličkost mnou vytvořenou na sebe navlíct :)
I když je fakt, že teď v zimě mě to moc nemotivuje, ale už se nemůžu dočkat jara, to budu nosit bižu, kdyby mi měly uši a prsty upadnout! :twisted:
I když teda v práci to vypadá trochu divně, třeba velké korálkové náuše k bílým laboratorním hadrům :lol: , ale co!
Aspoň si tím dělám tak trochu "reklamu", no ne!?

O tchýni škoda mluvit - nemá kapku citu v těle... ;) :roll:
Ála
Stálý člen fóra

Úroveň: Pokročilý, stále se učící a žasnoucí

Příspěvekod Sigel » čtv 11. úno 2010 13:28:45

Ivamko, tchýně snachám řeknou milou věc tak jednou za sto let, tak se tím netrap! Já osobně bez korálků nevylezu vůbec ven, když udělám něco nového a mám radost, že se mi to povedlo, nosím to dokonce i doma, když ven ani nejdu. Když nosíš šperk, který sis sama vyrobila, není to jenom nějaká ozdoba, vyjadřuje to Tvoji osobnost! Nenech se znechutit, naopak to ber jako motivaci - ať si kdo chce co chce říká, nedej se a o to víc tvoř! Jednak ze sebe "vykorálkuješ" negativní emoce, jednak budeš mít sama ze sebe dobrý pocit, že jsi to zvládla. ;)
Pokud se budete na mínusy ve svém životě dívat přes vztyčený prostředníček, budou vypadat jako plusy.
Můj blog: http://sungardenkoralky.blogspot.com/
Pinterest: http://www.pinterest.com/sungardenmk/my-bead-creations/
Sigel
Borkyně měsíce ||||

Úroveň: Věčný student

Příspěvekod kiwika » čtv 11. úno 2010 13:45:49

Ivanko, to moje tchýně měla opačnou reakci. Jí se to moc líbilo a chtěla pro kamarádku udělat originální náhrdelník.
No a ta paní se na to ani nepodívala..asi byla sklamaná, že dostala bižu nebo co. Taky mě to naprdlo.
Ale co, to je její věc. Já korálky nosím, nosila jsem je i do práce. Dělala jsem v recepci, teď jsem na mateřské, takže se mi to doma válí. Ale naušnice měním denně. To je moje úchylka, ke každé barvě a triku můžu mít jiné, to je na tom super!!! *thup*
kiwika
Borkyně měsíce |

Úroveň: mírně pokročilá a přijímám kritiku a dobré rady!

Příspěvekod Terezka » čtv 11. úno 2010 13:51:34

tchýně, pivo, uzený - nejlepší je studený *rofl1*
ale sama moc nenosím teda - jenom když mám tu správnou náladu - jediný co zvládnu nosit celý rok je náramek (stříbrný) který jsem dostala od školy za maturu s vyznamenáním :)
Terezka
Borkyně měsíce |

Příspěvekod klarka » čtv 11. úno 2010 13:52:32

ahoj, ja jsem tu uplně nová, jestli mužu reagovat zda nosím koralky co udělám tak se musím přiznat že jen ty střídmější, prostě se asi stydím..ikdyž jsem už celkem dost prodala a sem v plusu *applause* tak si asi nevěřím..nebo co....častěj nosím veci který jsem pořidíla od jiných korálkařek ještě drív než jsem korálkám propadla já sama....
ale nezdobím se tak casto..sem na MD a bydlím na skoro samotě u lesa :lol: ,ale jak už tady někdo psal věším to občas na sebe doma když mám dobrou naládu...pěkný den všem
klarka

Příspěvekod ssari » čtv 11. úno 2010 14:21:44

Já jsem přes korálky fakt magor. Nosím je pořád. Jsem už tak šílená, že si vždycky na nové korálkování vezmu náušky, co jsem udělala jako poslední. Sedím v kuchyni, na uších čerstvé náušnice a v ruce další rozdělané korálky. Musím jen dávat pozor na našeho kocoura. Minule jsem šila náhrdelník a když byl kompletně hotový a já k němu začla dělat náušky, přišel náš kočičák a nenápadně mi náhrdelník překousl :shock: A bylo po ptákách a mohla jsem začít znovu :(
ssari

Příspěvekod Winterie » čtv 11. úno 2010 20:07:37

Jenom patnáct stovek???? Kdybys napsala 150 tisíc nebo... Já svoje zásoby ani nepočítám, ale hrubym odhadem sem si řikala že tak 200 - 400 tisíc v tom bude. Zrovna včera jsem jsem byla v Rooya a zase tam nechala 800,- dneska znova a další 200,- v trapu. U mě se prostě peníze nevohřejou. Bižu nosim každej den do práce a když nic nemám protože ráno nestíhám tak sem celej den smutná. Taky si tim dělám reklamu. Na tchýni bych se vyprdla. Je spooousta lidí kteří považují korálkování za přehlídku ztraceného času a nechápou proč za to tolik utrácim a tolik z tohože korálkuju nadělám. Dneska jsem měla na sobě zamilovanou soupravu. Jsem na tom už tak špatně (Bohnice mě neminou *rofl1* ) že ráno přemejšlim ne jakou bižu k jakýmu triku, ale jaký triko, když si chci vzít tuhle bižu... Fákt blázinec :D :D :D :D
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl.
A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Jan Werich
Winterie

Úroveň: ta co nic neumí ale do všeho kecá

Příspěvekod desejka » čtv 11. úno 2010 20:25:39

Nejprve jsem si říkala co je to za otázku, ale po přečtení chápu...Na tchýni kašli pokud Tě to baví a dělá Ti vyrábění bižu radost není důvod ztrácet chuť. Já bižu nosím denně, chodím právě do práce na těch podpatcích a náramně se mi to k tomu hodí, ale i když jdu normálně v riflích vždycky se něco jednoduššího najde. :)
Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij!
desejka

Příspěvekod Terezka » čtv 11. úno 2010 22:11:12

jak to tak čtu tak už vím proč korálky nenosím - pracuju v dole a tam se to moc nehodí - navíc ten sajrajt co je ve vodě taky není nic moc pro šperky *jump*
Terezka
Borkyně měsíce |

Příspěvekod ridaska » čtv 11. úno 2010 23:08:19

Můj názor tedy je, že tchýně (pokud už teda přijde), by měla mít na návštěvě starosti akorát okolo vnoučat, potěšit je, možná pomazlit (jestli to budou chtít) a hlavně NEKOUKAT NA PRAVO A NA LEVO!!!!! A komentovat už vůbec ne!! Já mám to štěstí, že k nám moc neleze a když už, tak se drží. Já bych se totiž nedala a ona to ví. Manžel je zaplaťpámbůh v tomto za jedno se mnou. Takže milá Ivamko, až zase přijde a bude komentovat.....NEDEJ SE!!!! :twisted:
ridaska

Příspěvekod Bouřka » čtv 11. úno 2010 23:11:45

Téměř všechny své výrobky dělám pro sebe a nosím je skoro každý den, hlavně teda náušnice. Oblíkaná chodím neformálně - džíny, tričko, svetr nebo mikina, styl korálků tomu přispůsobuju.
Bouřka

Příspěvekod Maja » pát 12. úno 2010 10:30:15

Své výtvory nosím jenom někdy, protože v práci je mít nesmím. Ale korálkuji pořád. Hrozně mně to baví. Moje tchyně ode mně chtěla náhrdelník. Tak jsem jí ho vytvořila, ona dělala jak je strašně nadšená, ale na sebe si ho nikdy nevzala. Já mám syna, kterému je 16. Proboha holky už tedˇ se děsím, že ze mně taky bude ta protivná tchyně co do všeho strká nos. Doufám, že na to mají v lékárně nějaký prášky aby mně to moje zlatíčko nezavrhlo.
Maja

Příspěvekod Lejana » pát 12. úno 2010 12:10:05

Svoje výtvory už nosím skoro pořád, občas se mi stane, když přijdu pozdě večer z práce, že s nimi i usnu, hlavně co se týče náušnic. Ale byly doby kdy jak se říká, kovářova kobyla chodí bosa. Dneska už se snažím ke každému novému tričku nebo halence udělat taky novou bižu, když už jsem si nechala ve třiceti propíchnout uši, tak ať nezahálí.
A tchýně? Všechny budeme jednou něčí tchýně.....tak je berme s nadhledem ;)
Lejana
Stálý člen fóra

Úroveň: pokročilá, ale pořád se mám co učit a učím.....

Příspěvekod jilinka » pát 12. úno 2010 12:34:58

no, pokud jde o nošení, nosím každodenně, kromě prstýnků vše vlastní výroby.
s náušnicemi spím zcela běžně, sundávám je v podstatě jen když si myju vlasy. Při mytí bez vlasů nechávám... ať ukážou, co vydrží *rofl1*
Bez náhrdelníku nebo aspoň nějakého lanka už v podstatě nevylezu, ale s výjimkou pár oblíbených kousků vemu vše tak max. jednou, dvakrát... Oblíbené i třikrát :) Většinou teda nosím ten právě vyrobený kousek do doby, než vyrobím jiný. Jen jeden mám teď natolik oblíbenej, že ho odmítám prodat a měla jsem ho snad už i - odhaduju - tak osmkrát na sobě a pořád se k němu vracím :) je to tento: Obrázek

a pokud jde o tchýni, tak to bude asi podobné jako s ostatními ženami, s některou si prostě sednu a s některou ne...
U mě je to tak, že v něčem si prostě rozumíme a v něčem ne... a očekávám, že jestli budu mít někdy nějakou snachu, bude to podobné, prostě nic není černobílé, jenom matematika je krásně jasná, tam buď něco platí nebo ne (proto miluju Matiku ;) )
jilinka

Příspěvekod janna » pát 12. úno 2010 16:00:23

Tak já se přidám. Dřív jsem skoro nic nenosila, ale co mě přepadlo korálkování, tak si připadám jako nahá, kdybych měla vyjít bez něčeho na krku nebo v uších. Taky často přemýšlím úplně naopak, co si obleču, k tomu a tomu šperku a dokonce jsem jednou pobíhala s právě udrátovaným šperkem po městě a hledala, co si k tomu koupím za hadřík. Trochu se na mě ty prodavačky divně dívaly - nevíte proč?
Jinak mě vyděsila diskuse o tchýni a začínám přemýšlet, jestli se nemám nechat přemluvit a zkusit tu holčičku na počtvrté, vždyť takhle já budu s těma svýma třema klukama vždycky jen ta protivná tchýně :( :? :cry:
Moje tchýně je ale na bižu skvělá, dokonce se z ní vyklubala výborná distributorka, má spoustu kamarádek - "zdobilek" a ty mají zase svoje kamarádky a ona je taková děsně ukecaná a umí to narozdíl ode mě skvěle prodat. V jiných oblastech je ta ukecanost ovšem nevýhodou. Člověk to musí vždycky brát s nadhledem.
Ivamko nenech se otrávit a vesele tvoř, dyť je to pro tvoji radost. A někdo to prostě dokáže ocenit a jiný ne, ale to neznamená, že by jsme toho měli nechat!
janna

Příspěvekod jekaterinka » ned 14. úno 2010 21:28:36

ty peníze, co jsou v korálkách, to bych až tak neřešila, kdybych to měla spočítat, tak bych asi koukala... začínala jsem tím, že jsem vzala 3000,- a naobjednala si z různých obchodů základ...a pak postupně přidávala, něco jsem prodala, šup další dodávka. Takže hrubým odhadem, co mám dneska doma se bude pohybovat tak okolo 9-10 tisíc, a to toho mám na zdejší poměry opravdu malounko. Ale jak říkám neřeším to, že všechen materiál nevyužiju hned... však příjde den a bude se mi to na něco hodit.

A na tchýni bych se doslova vyprdla... Může být zapšklá, třeba se sama neumí nijak bavit, najít si koníčka a tak nechápe, když někdo něco takovýho dělá. Mám to doma v bledě modrým u mamky. Vysloveně nechápe, proč si volím koníčky, které jsou náročné třeba na prostor (korálky), nebo na pohyb (orientální tanec). Podle ní je ideáln činnost sezení a zírání na zeď, protože tím neděláš nepořádek, nehlučíš a tudíž jí neobtěžuješ. Jediný co tady pomůže je důsledné ignorování jakékoliv kritiky, nebo narážek..jednou jí to přestane bavit. Přece si nenecháš zkazit něco, co tě baví, ne? ;)
jekaterinka

Příspěvekod setapouch » ned 14. úno 2010 22:23:36

Holky, že to řešíte...mám 4 snachy, takže jsem 4x protivná tchyně...jedna snacha se prakticky nezdobí, 2 jsou na MD, takže se nemají kam zdobit a prcci by jim asi ty okrasy dlouho na krku nenechali a ta čtvrtá nosí jedině hotové řetězy a prstýnky z chirurgické oceli...a mám se jít kvůli tomu picnout? Dělám, co mě baví, občas prodám, občas rozdám, ale nedokážu sedět s rukama v klíně nebo čumět na stupidní seriály od rána do večera. Korálky mě ze všech rukodělek, co jsem kdy zkusila, drží nejvíc *jump* ...takže na veřejné mínění se můžu vybodnout, hlavně, že to uspokojuje mě, ne?
Furt se něco děje...
http://www.vrbabinka.cz
setapouch
Borkyně měsíce |

Úroveň: pokročilý student, dobře míněné rady a kritiky se přijímají

Příspěvekod raficka » ned 14. úno 2010 22:36:37

moje řeč...taky jsem nedávno nabídla skoronevěstě,ať si něco vybere a že jí to udělám,a ona mi vzkázala,"že se bižutérie hodí pro starý",nejdřív jsem s ní chtěla diskutovat,že zrovna tady na foru jsou hlavně mladý ale pak jsem se na to vybodla a beru to tak,že prostě nenosí bižu,akorát,že to mohla líp říct....já to beru tak,že mi to hodně pomáhá,myslím psychicky,jsem takovej chcípák,mám 12 operací za sebou,vloni onkol.nález a už zas 2 operace před sebou,tím ve vás nechci vyvolat lítost,ale já nemám čas přemýšlet o sobě,mám spoustu kamarádek,které mě občas navštíví a ty mají dcery,vnučky a furt mám co dělat :P
raficka

Příspěvekod Sigel » pon 15. úno 2010 22:07:47

setapouch píše:Holky, že to řešíte...mám 4 snachy, takže jsem 4x protivná tchyně...jedna snacha se prakticky nezdobí, 2 jsou na MD, takže se nemají kam zdobit a prcci by jim asi ty okrasy dlouho na krku nenechali a ta čtvrtá nosí jedině hotové řetězy a prstýnky z chirurgické oceli...a mám se jít kvůli tomu picnout? Dělám, co mě baví, občas prodám, občas rozdám, ale nedokážu sedět s rukama v klíně nebo čumět na stupidní seriály od rána do večera. Korálky mě ze všech rukodělek, co jsem kdy zkusila, drží nejvíc *jump* ...takže na veřejné mínění se můžu vybodnout, hlavně, že to uspokojuje mě, ne?

Vsadím boty (a to mám do mrazu jen jedny), že vůbec protivná tchýně nejsi, naopak musíš být výjimka, protože Tvoje věci si pamatuju, moc se mi líbí, a hlavně někdo, kdo dělá tak krásné věci a ještě si vybere nick s takovým humorem (miluju Saturnina), NEMŮŽE být protivný. Mimochodem, mně je čerstvě 21 a nosím takové věci, že vrstevnice tvrdí, že to je na ně moc; a starší dámy zase, že to může nosit jen mladá holka. Tohle prostě nejde objektivně vyřešit...
Pokud se budete na mínusy ve svém životě dívat přes vztyčený prostředníček, budou vypadat jako plusy.
Můj blog: http://sungardenkoralky.blogspot.com/
Pinterest: http://www.pinterest.com/sungardenmk/my-bead-creations/
Sigel
Borkyně měsíce ||||

Úroveň: Věčný student

Příspěvekod setapouch » úte 16. úno 2010 10:36:13

Díky, Sigel :oops: ...je pravda, že se současnýma snachama (jednu máme vyměněnou, ale s tou by nevyšel ani svatý) vycházíme velmi dobře, ještě jsme neměly žádný problém a to tu nejdéle sloužící mám už 16 let :D ...
Furt se něco děje...
http://www.vrbabinka.cz
setapouch
Borkyně měsíce |

Úroveň: pokročilý student, dobře míněné rady a kritiky se přijímají

Příspěvekod Miau » úte 16. úno 2010 13:24:01

Holky, ja jsem tak trochu asi mimon, protoze koralky strasne moc rada vyrabim, ale nenosim je. to uz musi byt abych si na sebe neco navlekla. vzdy mam nejak pocit, ze to neni ono nebo co. ale mam jednu obrovskou obdivovatelku v praci. mam tu kolegynku ktera nosi koralky ke vsemu a kazdy den. tak jsem si letos dala predsevzeti ze se budu snazit ty svoje vytvory vic nosit. a hadejte co mam dnes na sobe... jen stribrne nausnice a snubak.. bizu zadna... stydim se :oops:
ale ma rada zni, na tchyni se vyprdnout a jen tak pro radost si neco udelat. me vzdy potesi kdyz si jen tak pro radost uz neco konecne vezmu na sebe. a uprimne, je to asi ta nejlepsi reklama, protoze cokoliv jsem mela na sobe to uz si nekdo vyzebral (ted me napada, jestli ja to nenosim proto aby to nahodou nekdo nechtel)
a jeste bych chtela podotknout ze rozhodne nejsem velka koralkarka jako vy vsechny tady.. zamrzla jsem u ketlovani a u lanek. hlavne lanka jsou super na MD, protoze je ani decka nepretrhnou. ale pomalu se od vas ucim sit :-) treba vas jednou dozenu.
tak hlavu vzhuru a vratit se ke koralkovani.
Miau
Miau

Příspěvekod Monna » úte 16. úno 2010 13:26:42

Tak to je fajn, že se zapojily i tchýně a že jim to doma taky snachy nenosí, je zajímavé, jak je to různorodé :) Děvenko tvoř, každý uketlovaný, nebo ušitý náhrdelník tě posune dál a najednou budeš třebas tak dobrá, že si to řekne i tvoje tchýně a bude mít chuť od tebe něco nosit:) a pokud ne, tak co, na ní ti život nestojí.
Monna
Stálý člen fóra

Příspěvekod Ála » úte 16. úno 2010 14:33:40

Sigel píše:
setapouch píše:Holky, že to řešíte...mám 4 snachy, takže jsem 4x protivná tchyně...jedna snacha se prakticky nezdobí, 2 jsou na MD, takže se nemají kam zdobit a prcci by jim asi ty okrasy dlouho na krku nenechali a ta čtvrtá nosí jedině hotové řetězy a prstýnky z chirurgické oceli...a mám se jít kvůli tomu picnout? Dělám, co mě baví, občas prodám, občas rozdám, ale nedokážu sedět s rukama v klíně nebo čumět na stupidní seriály od rána do večera. Korálky mě ze všech rukodělek, co jsem kdy zkusila, drží nejvíc *jump* ...takže na veřejné mínění se můžu vybodnout, hlavně, že to uspokojuje mě, ne?

Vsadím boty (a to mám do mrazu jen jedny), že vůbec protivná tchýně nejsi, naopak musíš být výjimka, protože Tvoje věci si pamatuju, moc se mi líbí, a hlavně někdo, kdo dělá tak krásné věci a ještě si vybere nick s takovým humorem (miluju Saturnina), NEMŮŽE být protivný. Mimochodem, mně je čerstvě 21 a nosím takové věci, že vrstevnice tvrdí, že to je na ně moc; a starší dámy zase, že to může nosit jen mladá holka. Tohle prostě nejde objektivně vyřešit...

Já si myslím ( a zatím mám takovou zkušennost i osobně), že ten, kdo korálkuje, nemůže být protivnej, ani kdyby chtěl :)
Jednak lidi, co korálkují, musí mít trpělivost, takže pak ji určitě maj i s lidma a druhak, korálkování přece vyvolává dobrou náladu, takže jakýpak protivy mezi korálkářkama! :lol:
Ála
Stálý člen fóra

Úroveň: Pokročilý, stále se učící a žasnoucí

Příspěvekod jilinka » úte 16. úno 2010 15:58:10

z toho vyplývá - rychle zapřáhnout tchýni do korálkování :D
jilinka

Příspěvekod ssari » stř 17. úno 2010 9:52:47

Třeba včera jsem si koupila pár korálků a dva báječné filigrány, včera jsem z nich udělala náušnice a dnes je mám v práci na uších. Prostě korálková posedlost *rofl1*
ssari

Příspěvekod t.tel » ned 21. úno 2010 15:37:01

Ála píše:Já si myslím ( a zatím mám takovou zkušennost i osobně), že ten, kdo korálkuje, nemůže být protivnej, ani kdyby chtěl :)
Jednak lidi, co korálkují, musí mít trpělivost, takže pak ji určitě maj i s lidma a druhak, korálkování přece vyvolává dobrou náladu, takže jakýpak protivy mezi korálkářkama! :lol:

Tak já se taky připojím. Bohužel musím přiznat, že jsem přesně ten typ, co má trpělivost s lidma, ale vůbec nemá trpělivost s lidma, především s těma, co nedovedou logicky myslet. Když mám třeba někomu něco vysvětlit, a vidím, že to vlastně ani nechce chápat mozkem, ale jenom si zapamatovat nějakou ,,poučku", nad kterou se nemusí uvažovat, danou osobu hystericky seřvu. Naštěstí se to ale nestává tak často. A korálkování rozhodně pomáhá!

Jinak korálky nosím. Pokud si ráno ve spěchu zapomenu něco vzít, cítím se divně. V práci rozhodně nejsem jediná zdobilka, většina ženských se tam zdobí. Bílé pláště nás sice nosit nenutí -- ty si oblíkáme jenom na ,,špinavou práci", ale i k těm se bižu hodí, nechají ji pěkně vyniknout. Mamka ze začátku byla hodně skeptická a vyčetla mi každý uzlík, který byl jen trochu vidět, ale teď moje věci nosí, denně, a baby v práci jí závidí.
Akorát moje babička by nejradši, aby nikdo z rodiny neměl koníčky a kromě práce nevytáh paty z baráku, protože ,,žena se má starat o rodinu a nemá nárok na blbosti". Úspěšně ji ignorujem. Holt lidi jsou různý. Nemůžem (a vlastně ani nechcem) vyhovět všem. Takže na tchýni kašli. Třeba až pochopí, že její syn je s tebou šťastný s takovou, jaká jsi, přestane být tak protivná.
Produkty Microsoftu jako jako arogantní gentlemani: myslí si, že ví mnohem lépe než my, co právě potřebujeme, a poskytnou nám to bez předchozího varování.
t.tel

Další

Zpět na Pokec