od Jarmilenka » úte 09. bře 2010 9:27:29
Zdravím všechny. Po přečtení tohoto tématu - taky něco přidám, protože mi to nedá.
Vybodněte se na tchýně, snachy a všechny pesimisty. Dělejte co vás baví a z čeho máte radost.
Už od mala jsem na sebe navěsila kde co, někdy čím víc - tím líp. Momentálně jsem na MD a ještě k tomu bydlím v malé vesnici - takže příležitostí na nošení nic moc. Tak aspoň když jdu tancovat (břišní tance), tak se nazdobím - (manžel mě podezříval, jestli nechodím někam jinam!!!!!). A když jdu někdy do města - "do civilizace", tak taky spíše uvažuju co si obleču k těm mým novým "klenotům" než co se mi hodí k tomu triku!
K tomu nadšení ostatních lidí na vaše "klenoty". Když něco vytvořím, jsem z toho nadšena jak se mi to povedlo a myslím si, že ostatní to cítí stejně. Ale nebývá to většinou tak. Jsem z toho trochu zklamaná, ale pak se kouknu na své oblíbené webovky (kde zírám, co všechno šikovné ručičky dovedou) a zase mám chuť něco tvořit. Každý výtvor si najde svého majitele - dříve či později.
Zásoby, zásoby a zase zásoby. U nás v Ostravě (z té malé vesnice to zase tak daleko do civilizace není - autem asi 15minut, ale s prckem bez auta - to je tak minimálně na půldenní výlet! a zbytek dne člověk odpočívá po tom výletě!) korálkových obchodů moc není (vím o dvou malých). Takže objednávám přes intoš, a tak k jednomu zapínání a dvěma afroháčkům přihodím rokajl za výhodnou cenu a maxi balení korálků, aby se mi to vyplatilo!
Takže jsem se vykecala a přidala svou trošku do korálkového mlýna a jdu se něčeho chytit, než mi moje milované 2,5leté "menší zlatíčko" sní všechny zelené kuličky (když si je nedám dost vysoko!)