tohle jsem já asi před měsícem (od loňska jsem se vůbec nezměnila

gianelle píše:Otázka v názvu tématu je pohříchu provokativní, tudíž odpovídám: "Blbě"![]()
Jelikož se radši nacházím na opačné straně objektivu a když už stojím před ním, obvykle jsem velice agresivní na osobu za ním![]()
Terezka píše:nikoli v pracovním oděvu - v tom se vyfotím někdy příště abyste měli úplně jasno o tom z jakého sem vlastně ústavujinak jsem nahoře třetí zprava
kranio píše:Terezka píše:nikoli v pracovním oděvu - v tom se vyfotím někdy příště abyste měli úplně jasno o tom z jakého sem vlastně ústavujinak jsem nahoře třetí zprava
To jste měli nějaký červenoproužkový den, nebo vám to tak prostě vyšlo?
Terezka píše:já mám fotku v avataru
ale jinak já dneska - jsem uplně v pravo
a já v práci
nikoli v pracovním oděvu - v tom se vyfotím někdy příště abyste měli úplně jasno o tom z jakého sem vlastně ústavujinak jsem nahoře třetí zprava
Winterie píše:Terezka píše:já mám fotku v avataru
ale jinak já dneska - jsem uplně v pravo
a já v práci
nikoli v pracovním oděvu - v tom se vyfotím někdy příště abyste měli úplně jasno o tom z jakého sem vlastně ústavujinak jsem nahoře třetí zprava
Tak jestli můžu, řekla bych že je to VZP Na Perštýně Praha 1.
Jinak vám to holky všem moc sluší. Mě znáte některé osobně viď medvědice a ostatní mě můžou najít na facebooku, lidech.cz, rooya a taky v časopisu Korálki takže dávat sem fotku je asi zbytečný. Stejně není o co stát.
Navíc jsem žena mnoha a mnoha a mnoha tváří viz http://www.lide.cz/ziminka
KatkaB píše:Medvědice - sice nejsi zrzavá... ale moc hezká... krásný fotečky se sestrou (vždycky jsem jí chtěla mít, mám jen bráchu a s ním to není ono - je to jen chlap)
Winterie píše: Mě znáte některé osobně viď medvědice a ostatní mě můžou najít na facebooku, lidech.cz, rooya a taky v časopisu Korálki takže dávat sem fotku je asi zbytečný. Stejně není o co stát.
Navíc jsem žena mnoha a mnoha a mnoha tváří viz http://www.lide.cz/ziminka [/color]
medvedice píše:a protože si dobrá půlka tohohle fora myslí,že jsem zrzavá a pěkná,tak vás vyvedu z omyluta zrzavá holčina (jak tu porád píšu a nikdo mi nevěří) je moje ségra, takže vám sem dám tři fotky,kde jsme obě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků