kolébka pro panenku

Volný pokec na libovolné téma

kolébka pro panenku

Příspěvekod anchesenamon26 » pon 06. pro 2010 17:07:24

Všem přeji hezký den. Ráda bych slyšela názor alespon některé z vás. Objednala jsem na netu kolébku pro panenku své neteři. Dnes přišla. Kolébka na netu stála 695kč. Když jsem potvrdila objednávku, přišlo mi: 1x Kolébka pro panenku dřevěná 695,- , přepravné 150,-, dobírečné 45,.- ,bezp. balné velké křehké 75,- Dobírka celkem: 965,-. Drahé poštovné co, no ale budiž. Když jsem dnes kolébku rozbalila, byla jsem totálně naštvaná. Celá kolébka poškrábaná, špinavá, opatlaná od malůvek, které jsou katastrofické! Po telefonu mi řekli, at si jí umeju a že malba je poctivá ruční práce a né větmanci. Takže přikládám fotku kolébky z dálky a pak jejich "poctivou ruční malbu"! Plno z vás jsou tady profesionálové co se týče poctivé ruční práce, tak mi řekněte, přeháněla jsem? Je to skutečně poctivá ruční práce? Ráda uslyším názor i někoho jiného! Díky monika
Přílohy
SAM_1641.jpg
SAM_1636.jpg
SAM_1620.jpg
anchesenamon26

Re: kolébka pro panenku

Příspěvekod Kerolajna » pon 06. pro 2010 20:44:18

Tak tuhle poctivou ruční práci bych jim hodila na hlavu. A neváhala bych ani vteřinu.
Kerolajna

Úroveň: Středně pokročilá, konstruktivní kritika vítána :)

Příspěvekod gianelle » úte 07. pro 2010 9:19:01

no poctivá ruční práce to je, protože předpokládám že strojově se to takto zmrvit nedá
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II

Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Příspěvekod papajinka » úte 07. pro 2010 11:43:14

no jasne, to je udelano zlatyma ceskyma rucickama vietnamce, kterej byl vozralej jak dan, at zije globalizace *rofl1* no jako chtit za tohle 700 je vydridusstvi! a jeste k tomu to "postovny"... :shock: ja bych rozhodne vyuzila toho, ze do ctrnacti dnu muzu odstoupit od smlouvy a hodila bych jim to hodne z vysoka na hlavu!
Nepochybuj o modrém nebi, když nad tvou střechou táhnou černé mraky.
papajinka

Příspěvekod anchesenamon26 » úte 07. pro 2010 13:07:11

No jenže o poštovné stejně příjdu, navíc musím platit další poštovné, protože to musím odeslat zpět jako reklamaci! Chtěla jsem to vyřídit osobně a zajet tam, ale řekli mi, že to možné není, že semnou nikdo nebude jednat! A at to tedy pošlu co nejdřív zpět, že to pošlou jinému zákazníkovi! *rofl1* *rofl1* *rofl1* jsem myslela, že mě trefí. Tak jsem se rozhodla kolébku darovat do nemocnice dětem a své neteři koupím jinou, ale tentokrát si jí půjdu raději vybrat do obchodu!
anchesenamon26

Zpět na Pokec