Budějičandy SEM

Volný pokec na libovolné téma

Budějičandy SEM

Příspěvekod Carrinka » ned 27. čer 2010 21:27:16

Ahoj holky, tak jsem opět založila téma, které jsme měly na původním foru... Plánovaly jsme, že se domluvíme a sejdem třeba pro možnou výměnu korálků, návodů, rad a tak...

PS: samosebou to platí i pro nebudějičandy, které jsou ale schopné do ČB dorazit - já jsem z krumlovska a jeden člověk se mi do auta vejde ;)

PS2: to je foto našich dvojek z jejich první prodejní akce *thup*
Obrázek

http://www.modrykonik.cz/fotoblog/bejdosky/
Carrinka

Re: Budějičandy SEM

Příspěvekod Terík » pon 05. črc 2010 18:55:11

Jojo, plánovalo se a asi se nic neuskutečnilo, pokud vím,..nebo snad jo a já to prošvihla?? :o Mohly bysme dát nějakej srazík..takhle v létě, když bude pěkně ;) což?!
Terík
Borkyně měsíce |||

Úroveň: Half Beader, half Ninja

Příspěvekod Carrinka » čtv 08. črc 2010 9:49:51

Ahoj Teríku... myslím, že se nic neuskutečnilo... Ale taky jsem byla pár měsíců mimo s ooobr břichem... Když nebude takový pařák, tak jsem schopná kdykoliv přijet... Třeba se domluvíme *thup* Každej nápad je vítán :mrgreen:
Carrinka

Příspěvekod Terík » čtv 08. črc 2010 10:29:57

Carrinka píše:Ahoj Teríku... myslím, že se nic neuskutečnilo... Ale taky jsem byla pár měsíců mimo s ooobr břichem... Když nebude takový pařák, tak jsem schopná kdykoliv přijet... Třeba se domluvíme *thup* Každej nápad je vítán :mrgreen:

No zatím nikdo neodepisuje, tak uvidíme. Já ooobr břicho ještě hodně dlouho mít nebudu, navíc mám prázdniny, zápis až v září, tak já mám času habaděj *jump* a jsem z Budějc, konkrét ze Srubce, takže doprava neni problém, akorát neví, kde bychom se sešly. :?
Terík
Borkyně měsíce |||

Úroveň: Half Beader, half Ninja

Příspěvekod Mamušák » ned 01. srp 2010 8:25:53

Ahojky, po delší době jsem zase tu a tak zdravím.Organizace srazíku se trochu zvrtla, nebyl moc
zájem a pak tu byly maminy,Kačenka a Anetka.Nic nebrání tomu,abychom se sešli v menším počtu.
Jste pro? *applause*
Mamušák

Zpět na Pokec